به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سید جعفر تشکری هاشمی گفت: حفظ آرامش و تامین ایمنی عابران پیاده و تقدم پیاده¬ها بر سواره¬ها در شهر انسان محور از جایگاه والایی برخوردار بوده و در اولویت قرار دارد.
وی با اشاره به این که شاخص¬های تاثیرگذار بر حرکت عابر پیاده به دو محور اجتماعی و فرهنگی و فیزیکی قابل تقسیم¬بندی است، اظهار کرد: در محور اجتماعی و فرهنگی، موضوعات آموزش، سلامت عمومی، امنیت و رفتارهای شهروندی مورد توجه قرار می¬گیرد.
معاون شهردار تهران با بیان این که در محور فیزیکی نیز ایمنی، پیوستگی امکانات حمل و نقلی و ارتباط عابر پیاده با کاربری-ها و تسهیلات حمل و نقل مورد توجه است، تصریح کرد: در این محور دلپذیری، جذابیت و مطلوبیت از اهمیت بالایی برخوردارند.
وی با تاکید بر این که شهر انسان محور شهری است که در آن کرامت انسان¬ها حفظ می¬شود، اضافه کرد: زیرگذر عابر پیاده چهارراه¬ ولی عصر (عج) علاوه بر این که امکان تردد روان و ایمن را برای پیاده¬ها فراهم می¬کند، باعث روانی تردد سواره¬ها نیز می¬شود.
مهندس تشکری هاشمی با اشاره به این که با توجه به تراکم بالای فضاهای سطحی تهران، استفاده از فضاهای زیرسطحی در دستور کار مدیریت شهری تهران قرار گرفته، گفت: استفاده از فضاهای لایه¬های زیرین شهر، از قابلیت¬ اجرایی بالاتری برخوردار است.
وی با بیان این که زیرگذر چهارراه حضرت ولی¬عصر (عج) با نظم¬بخشی و روان¬سازی ترافیک باعث جلوگیری از اتلاف وقت عابران پیاده می¬شود، افزود: در این زیرگذر ضمن رعایت استاندارهای موجود، امکان تردد پیاده¬ و سواره¬ با حداکثر ایمنی فراهم شده است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: زیرگذر چهارراه ولی عصر (عج) با استفاده از آموزه¬های فنی و بر مبنای اصول زیبایی شناسانه طراحی و اجرا شده و ظرافت¬های معماری ایرانی - اسلامی در آن مورد توجه قرار گرفته است.