کد خبر:۲۸۵۶۷۴
رییس بیمه سلامت ایرانیان در جمع خبرنگاران:

بیمه ناباروری هزینه زیادی برای سازمان های بیمه‌گر دربر دارد/ 10 تا15 درصد ایرانیان نابارورند

رئیس بیمه سلامت ایرانیان گفت: با اینکه بیمه ناباروری برای سازمان‌های بیمه‌گر هزینه بالایی در بر دارد ولی تعداد زیادی از مردم به این مشکل گرفتار هستند به همین جهت باید داروهای این بیماران تحت پوشش بیمه قرار بدهیم.

  به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محسنی بندپی رئیس بیمه سلامت ایرانیان در جمع خبرنگاران گفت: اقدام اولی که سازمان های بیمه گر برای بیماران انجام می‌دهند، شامل جمع‌آوری اطلاعات، یکسان‌سازی خدمات و در نهایت بعد از طی مراحل متفاوت یکپارچه‌سازی خدمات است.
 
وی افزود: هم اکنون بیمه مشغول جمع‌آوری اطلاعات بیمه‌شدگان است که این اقدام تا پایان دی ماه خاتمه پیدامی‌کند و اطلاعات بیماران به صورت کلی جمع‌آوری می‌شود و بعد از این مرحله به خرید استراتژیک می‌پردازیم.
 
محسنی بندپی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که در مورد بیمه ناباروری پرسیده بود، گفت: بیمه ناباروری بار مالی سنگینی را برای بیمه‌ها به همراه دارد اگرچه هم اکنون ما می‌دانیم بیمه ناباروری اقدامی تزئینی و بدون فایده نیست.
 
وی افزود: 10 تا 15 درصد جمعیت کشور دچار ضایعه ناباروری هستند و این مشکل برخی از زندگی‌های مشترک را از بین برده است به همین جهت باید تلاش کنیم که به مرور این افراد را که دارای این مشکل هستند تحت پوشش قرار بدهیم.
 
محسنی با اشاره به داروهای مورد استفاده گفت: 40 درصد نیاز افرادی که دچار مشکل ناباروری هستند از طریق تزریق دارو مشکلشان برطرف می‌شود ولی تزریق دارو بار مالی سنگینی را برای سازمان‌های بیمه‌گر به همراه دارد.
 
وی با اشاره به 9 قلم دارویی که در لیست سازمان‌های بیمه‌گر قرار می‌گیرد، گفت: این داروها هفته آینده در لیست سازمان‌های بیمه‌ای قرار می گیرد و مردم می توانند این 9 قلم دارو را با قیمت سال گذشته دریافت کنند. ناباروری یک بیماری است که بار روانی بسیاری را برای بیماران به همراه دارد.
 
رئیس سازمان بیمه سلامت ایرانیان گفت: تامین داروهای بیماران نابارور هزار میلیارد تومان هزینه برای سازمان‌های بیمه‌گر به همراه دارد و تحمیل این هزینه به صورت ناگهانی ممکن است بیمه‌ها رادر پرداخت‌ها دچار مشکل کند و بیمه‌ها این توانایی را نداشته باشند که به تمام بیماران خدمات یکسانی ارائه دهند و عدالت در بهداشت به زیر سوال ببرد.
 
وی در مورد هم‌پوشانی بیمه‌ها گفت: 5 درصد از افراد از چند بیمه استفاده می کنند و 16 درصد از نیازمندان قادر به دریافت دفترچه بیمه نیستند و به همین دلیل در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بحث‌هایی در این خصوص صورت گرفته است و قرار است که یارانه‌ها به این بخش اختصاص داده شود.
 
محسنی در ادامه تصریح کرد: وزیر بهداشت هم برای تامین بیمه افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند تاکید ویژه‌ای داشته است و سازمان‌های بیمه‌ای به محض اینکه بودجه برای افراد تامین شود این بیماران نیازمند را بیمه می‌کند.
 
وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که در مورد آموزش به بیمار در سازمان‌های بیمه‌گر پرسید گفت:‌ سازمان‌های بیمه‌گر به این عرصه ورود پیدا کرده‌اند و معتقدند که یک دلار سرمایه‌گذاری دراین عرصه چهار دلار صرفه‌جویی و سود رابه همراه دارد.
 
رئیس سازمان بیمه ایرانیان با اشاره به تجهیزاتی که در کشور استفاده می‌شود گفت: 46.7 درصد از بودجه به بخش تامین تجهیزات اختصاص داده شده است در صورتی که در دنیا 32 درصد بودجه به این بخش اختصاص داده می‌شود.
 
وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که در مورد بودجه سازمان‌های بیمه‌گر پرسید گفت: در سال 93 بودجه عملیاتی را با همکاری وزارت بهداشت تدوین کرده‌ایم و برنامه‌ریزی شده است که به غربالگری بیماران توجه بیشتری شود.
 
محسنی در پایان گفت: برنامه‌ریزی‌ای که در سازمان‌های بیمه‌ای صورت گرفته است مبنی بر این است که بیشترین سهم بودجه را به بخش پیشگیری و آموزش‌ بیماران اختصاص بدهیم تا از هزینه‌های جانبی جلوگیری کنیم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار