کد خبر:۲۸۷۴۷۷
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

کارگاه‌های آموزشی محلی برای انتقال تجربه، بحث و گفت‌وگوست

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: کارگاه آموزشی محلی برای انتقال تجربه و بحث و گفت‌وگو بوده تا با طرح موضوع تلنگر علمی در ذهن مخاطبان ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی دلاور امروز در کارگاه روش‌شناسی تحقیق در مسائل توان‌بخشی در سالن اجتماعات دانشگاه ‌آزاد اسلامی واحد قوچان و در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های قوچان، شیروان، سبزوار و نیشابور تصریح کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی دارای فرضیاتی است که اولین آنها مربوط به شرکت کنندگان در این کارگاه‌هاست یعنی کلیه شرکت‌کنندگان باید در موضوع مربوطه دارای مطالعه و تجربه باشند.

 

وی افزود: هر کارگاه آموزشی محلی برای انتقال تجربه و بحث و گفت وگوست تا با طرح موضوع تلنگر علمی در ذهن مخاطبان ایجاد شود.

 

این استاد دانشگاه علامه طباطبایی با بیان این موضوع که هرچه بحث و گفت وگوی علمی در کارگاه بیشتر باشد آن کارگاه موفق‌تر است، گفت: کارگاه لزوما نباید منتقل کننده مطالب نظری باشد؛ زیرا شرکت‌کنندگان در مورد موضوع مورد بحث از اطلاعات کافی برخوردار هستند.

 

دلاور افزود: روش تحقیق در کلیه معارف بشری با یکدیگر تفاوت نداشته و فرضیه، مسئله، تجزیه و تحلیل در آن رعایت می‌شود؛ اما گاهی ماهیت رشته‌ها بگونه‌ای بوده که استفاده از یک روش خاص سود بیشتری را به ارمغان می‌آورد.

 

وی ادامه داد: در حوزه جامعه شناسی و مطالعات اجتماعی، تحقیق پیمایشی از کاربرد زیادی برخوردار بوده و در حوزه توان‌بخشی و روانشناسی تحقیقات آزمایشی، نیمه آزمایشی و شبه آزمایشی استفاده می‌شود.

 

این استاد دانشگاه با تاکید بر این موضوع که بعضی مواقع افراد پژوهش تاریخی را فقط منوط به مطالعه اسناد می‌دانند، عنوان کرد: پژوهش تاریخی به معنای واقعی بر اساس تحقیق آزمایشی، پیمایشی و تحلیلی انجام شده و به فرضیات نیاز دارد.

 

دلاور با بیان اینکه هدف از برپایی این کارگاه Proposal نویسی بوده، خاطرنشان کرد: Proposal معادل همان سه فصل آخر پایان نامه بوده و در این کارگاه آموزشی کلیه فرآیندهای های بکاربرده شده در هر تحقیق مورد بحث قرار می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: در روش‌شناسی هیچ کار سلیقه‌ای و به دلخواه انجام نمی‌دهیم بلکه آنچه در روش‌شناسی شکل گرفته در قالب قواعد و دستورالعمل‌هایی برای ارتباط آسان با مخاطب بوده است.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه Proposal یک برنامه‌ریزی تحقیقی است، بیان کرد: پروژه تحقیقاتی یک برنامه‌ریزی تحقیقاتی طولانی مدت با یک تیم کامل بوده که ممکن است سال‌ها به طول انجامد و رفتن یکی از افراد گروه پروژه را منحل نمی‌کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار