محسن صابر در گفتوگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران پدیده قرن گذشته است، بیان داشت: انقلاب باعث شد تمام معادلات و برآوردهای جامعه جهانی به هم بریزد؛ چرا که شیوه حکومتی مبتنی بر دین، برای اولین بار بعد از صدر اسلام خود را ارائه کرد و موجی از امید را در دل مسلمانان ایجاد کرد.
وی در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران افزود: انقلاب توانست اثبات کند که مدل و مکاتب غربی مانند اومانیسم، لیبرالیسم و سکولاریسم به عنوان یک روش جاری، ظرفیت کافی برای زندگی بشر را ندارد.
انقلاب توانمندی مدل حکومت شیعه در جهان را به اثبات رساند
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی با بیان اینکه انقلاب ایران در سال 57 عدم جدایی دین از سیاست را به اثبات رساند، تصریح کرد: انقلاب جمهوری اسلامی ایران برای اولین بار مدل حکومتی مردم سالاری دینی مبتنی بر ولایت فقیه را بر مدلهای رایج ارائه کرد و توانست اثبات کند که مدل شیعه در جهان توانمند است.
صابر ادامه داد: مذهب شیعه که بر اثر تبلیغات سوء دشمن قرنها در انزوا بود، توانست میداندار شود و بر اساس عدالت محوری، دین محوری، استبداد و استکبار ستیزی مدل مطلوب خود را عرضه کند.
انقلاب چهره واقعی ابر قدرتها را برای ملتهای محروم بر ملا کرد
وی با اشاره به اینکه بر اساس همین مبانی صدور انقلاب و جهانی شدن آموزههای اسلام و تشیع روبه رشد بوده است، گفت: به واسطه انقلاب هیمنه پوشالی دو بلوک شرق و غرب شکسته شد و چهره واقعی کشورهای غربی و آمریکا برای ملتهای مستضعف و محروم بر ملا شد.
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه این انقلاب جرات و جسارت در ملتهای محروم را در تقابل با محور استکبار بیشتر کرد، تصریح کرد: انقلاب عامل شکلگیری نهضتی اسلامی و عاملی در جهت رایج شدن الهیات رهایی بخش در امت اسلامی شد.
صابر با بیان اینکه بعد از آن حکومتهای مستبد منطقه فرو پاشید و زمینه ایجاد حکومتهای اسلامی ایجاد شد در خصوص تاثیر انقلاب در دانشگاهها گفت: دانشگاههای ما در دوران پهلوی بر اساس پارادایمهای غربی حرکت میکردند و الگوی رایج آنها مدلها و شیوههای غربی بود.
دانشگاه دوران پهلوی سایه اندیشه غربی بود
وی دانشگاههای دوران پهلوی را دانشگاهی به لحاظ مدیریتی، سیاستگذاری، تفکر و تئوری وابسته و سایه اندیشه غربی دانست و بیان داشت: حضرت امام(ره) فرمودند «دانشگاه مبدا همه تحولات است» و بر همین اساس رشد کمی و کیفی پس از انقلاب در این عرصه صورت گرفت.
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی ادامه داد: برای اولین گام انقلاب فرهنگی صورت گرفت و بسیاری از عناصری که در تراز انقلاب نبودند از دانشگاه تصفیه شدند.
صابر با اشاره به اینکه شیوه غالب در فضای دانشگاه بر اساس گفتمان اسلام، دین محوری و ولایت ارائه شد، افزود: دانشگاه بعد از انقلاب تبدیل به کارخانهای در جهت پرورش جوانان با ایمان و پاک شد و انسانهایی تحویل انقلاب داد که در عرصههای جهادی مانند دفاع مقدس و سایر عرصهها، خدمات درخشانی را به مردم و اسلام ارائه کردند.
دانشجو دیدهبان و پاسدار ارزشهای انقلاب است
وی رشد تعداد دانشجو و دانشگاه، ایجاد فضای باز علمی و پژوهشی، رشد تشکلهای دانشجویی و دین محوری را از تاثیرات انقلاب بر دانشگاهها دانست و بیان داشت: دانشجو به عنوان دیدهبان و پاسدار انقلاب باید برای اعتلای علمی، تکنولوژی و دانش تلاش کند.
مهمترین وظیفه دانشجو علم آموزی است
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی مهمترین وظیفه دانشجو را علم آموزی دانست و گفت: عرصه علم و تکنولوژی و پیشرفت میتواند محرکی برای پیشبرد اهداف نظام باشد.
صابر با بیان اینکه دانشجویان در سنگرهای خود که همان دانشگاهها هستند وظیفه حراست از اسلام را بر عهده دارند، تصریح کرد: قشر دانشجو بهتر از هر کس میتواند دغدغهها و آرمانهای انقلاب را پیگیری کند.
وی در پایان با تاکید بر اینکه حساسیت دانشگاه به اندازهای است که بیشترین سرمایه دشمنان بر روی جوانان و دانشجویان است، خاطرنشان کرد: دانشجوی بیدار میتواند در دانشگاه و محیط پیرامون خود تاثیرگذار باشد و به اولویتهای نظام و مردم در سنگرهای علمی و پژوهشی بپردازد.