به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نسرین جعفری با اشاره به برگزاری نخستین دوره مسابقات نقاشی دانشکده سما در ترم گذشته گفت: متأسفانه رشته هنری نقاشی، همیشه در برابر رشته های ریاضی و تجربی در دانشگاه ها و حتی در هنرستان ها مظلوم واقع شده و این ترس و نگرانی در خانواده ها وجود دارد که فرزندان با تحصیل در این رشته هنری در آینده از نظر بازار کار با مشکل مواجه شوند.
وی هنر را غذای روح دانست و افزود: گرایش به زیباشناسی، در ذات انسان بوده و باید هنر به صورت آکادمیک و علمی پرورش داده شود تا فرق بین هنر آکادمیک و هنر بازاری مشخص شود.
جعفری تاکید کرد: با ایجاد رشته نقاشی در دانشکده سمای زنجان، سعی بر این است تا با برگزاری جشنواره، همایش و کارگاه های آموزشی، دانشجویانی را که مشتاق تحصیل در این رشته هستند از لحاظ پایه علمی و عملی، به سطح بالا و متعالی ارتقا دهیم.
مدیر گروه رشته نقاشی دانشکده فنی و حرفهای سمای زنجان ادامه داد: این اقدام باعث ارتقای سطح فرهنگ جامعه، دید زیباشناسانه و موجب آشتی مردم با رشته های هنری می شود.
وی تصریح کرد: هنری که پشتوانه علمی، شناخت، تفکر و احساس در آن همراه با تکنیک و مهارت، پرورش پیدا کرده و اثر هنری را تبدیل به یک اندیشه متعالی می کند، می تواند مقبولیت جامعه را به همراه داشته باشد.
جعفری گفت: با ایجاد رشته نقاشی در این مرکز، فضای هنری شهر رنگ دیگری پیدا کرده و از دانش آموختگان هنری این شهر که متأسفانه کمتر از وجود آنها در رشته تخصصیشان بهره گرفته شده، برای تربیت دانشجویان استفاده می شود.
مدیر گروه رشته نقاشی دانشکده فنی و حرفه ای سمای زنجان خاطرنشان کرد: این اقدام، رونق بازار هنری در شهر را به دنبال داشته و کیفیت نمایشگاه های نقاشی نیز بتدریج ارتقا پیدا می کند.