کد خبر:۲۹۵۷۰۶
وزیر اطلاعات اسرائیل:

اسرائیل حق تصمیم گیری مستقل در مورد ایران دارد

«یوال استاینیتز» وزیر اطلاعات و امور راهبردی اسرائیل بعد از دیدار با «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا، گفت اسرائیل حق تصمیم‌گیری مستقل در مورد ایران را برای خود محفوظ می‌داند.
اسرائیل حق تصمیم گیری مستقل در مورد ایران دارد

به گزارش گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»، به نقل از روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست»، «یوال استاینیتز» وزیر اطلاعات و امور راهبردی اسرائیل بعد از دیدار با «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا، گفت اسرائیل حق تصمیم‌گیری مستقل در مورد ایران را برای خود محفوظ می‌داند.

 

شرمن مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و 1+5 است که هفته گذشته بلافاصله بعد از پایان اولین دور از مذاکرات جامع در وین، راهی فلسطین اشغالی شد. وی در ابتدای ورود به قدس اشغالی اعلام کرد که ایران در توافق جامع در صورتی می‌تواند به غنی‌سازی ادامه دهد که تحت نظارت و راستی‌آزمایی دقیق باشد.

 

با این حال، استاینیتز بعد از دیدار با وی گفته است: «اسرائیل تأکید و تصریح کرد که یک توافق با ایران باید شامل برچیده شدن توان این کشور برای حرکت به سوی تسلیحات هسته‌ای باشد.»

 

مقامات رژیم‌صهیونیستی از جمله «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر، توافق هسته‌ای موقت ایران و گروه موسوم به 1+5 را توافقی بد و اشتباهی تاریخی خوانده و بارها گفته است که توافق نهایی باید به طور کامل توان غنی‌سازی ایران را برچیند. موضوعی که شرمن هم در فلسطین اشغالی اعلام کرد جزو آرزوهایش است، اما دستیابی به آن مقدور نیست. رئیس جمهور آمریکا هم پیشتر چنین موضعی را غیرواقع‌بینانه دانسته است.

 

استاینیتز در مورد نشست خود با شرمن گفت در این جلسه ابعاد دیپلماتیک، اطلاعاتی و فنی برنامه هسته‌ای ایران «با جزئیات زیاد» مورد بررسی قرار گرفته است. وی این نشست‌ها را بخشی از رایزنی‌های راهبردی و مداوم آمریکا و اسرائیل دانسته است.

 

با این وجود وی تصریح کرد که اسرائیل خود را محق می‌داند که ارزیابی مستقلی از برنامه هسته‌ای ایران داشته و تصمیمی مستقل را برای مواجهه با آن اتخاذ کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار