آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۷۲۶۵
عزیزی در اولین نشست خبری بسیج سازندگی:

اولین بسته پیشنهادی اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ارائه می‌شود/ اعزام قریب به 120 هزار گروه جهادی از ابتدای سال 92

رئیس سازمان بسیج سازندگی از اعزام بالغ بر 117 هزار و 372 گروه جهادی به مناطق محروم از ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: این گروه‌ها عاشقانه به سرزمین‌های هدف اعزام می‌شوند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، ابراهیم عزیزی در اولین نشست خبری سازمان بسیج سازندگی که امروز در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد، ارتباط با رسانه را یکی از اولویت‌های بسیج سازندگی دانست و گفت: تقویت فرهنگی بسیجی و جهادی و محرومیت زدایی در گرو تلاش موثر رسانه‌ها و جراید است و اگر این تلاش‌ها خوب منعکس شود امکان فرهنگ سازی و نهادینه کردن این حرکت بزرگ را به همراه دارد.
 
وی با بیان اینکه فرهنگ سازی یکی از الزامات مردمی کردن امور است، افزود: بر همین مبنا اقتصاد مقاومتی نیازمند فرهنگ سازی است و بسیج می‌تواند با بهره‌گیری از صاحبان فکر و اندیشه این فرهنگ را ساری و جاری کند.
 
عزیزی اقدامات انجام شده، اولویت‌ها و سطح انتظارات و توقعات را سه هدف اولین نشست خبری خود اعلام کرد.
 
رئیس سازمان بسیج سازندگی در بخش اول هدف نشست، با بیان اینکه سازمان متبوع خود از سال 86 تا 92 بالغ بر 87 هزار و 572 پروژه محرومیت زدایی و سازندگی را در کشور اجرا کرده است، گفت: عموم این پروژه‌ها در مناطق محروم و کم برخوردار اجرا شده و از کمترین پشتیبانی دستگاه‌های دولتی در آنها استفاده شده است.
 
وی به بیان آماری در مورد اقدامات انجام شده پرداخت و گفت: در حوزه بهسازی و زیباسازی مدارس قریب به 7604 واحد آموزشی بهسازی شده‌اند؛ همچنین در مورد آموزش فنی و حرفه‌ای 38 هزار و 431 نفر در 23 استان تحت این آموزش ها قرار گرفته و پروانه فعالیت دریافت کرده اند.
 
عزیزی گفت:‌ در 9 ماه سال جاری 4655 مورد اعزام تیم‌های پزشکی، بهداشتی و درمانی به مناطق محروم داشته‌ایم و 28 واحد بیمارستان صحرایی و ثابت مستقر کرده‌ایم.
 
رئیس سازمان بسیج سازندگی از اعزام 117 هزار و 372 گروه جهادی به مناطق محروم از ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: این گروه‌ها مقتدرانه و عاشقانه به سرزمین‌های هدف اعزام می‌شوند.
 
وی همچنین اعلام کرد: تا کنون  583 نفراردو و 785 هزار و 742 نفر طی اردوهای یک روزه به مناطق مختلف کشور اعزام شده‌اند.
 
عزیزی با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی بیان کرد: بسیج در این زمینه با انجام اقدامات و شناخت حوزه‌های فشار و مقابله با آن به اجرای پروژه‌ها و طرح هایی پرداخته است.
 
رئیس سازمان بسیج سازندگی در همین زمینه به ساخت 1689 واحد حوضچه های بتنی پرورش ماهی، راه اندازی 1249 واحد پرورش مرغ، 21 واحد پرورش ماهیان گرمابی، 3740 واحد تولید ورنی کمپوست، 1309 واحد قارچ خوراکی، 2647 واحد پرورش دام سبک و 508 واحد دام سنگین و نهایتاً 47 کارگاه فراوری محصولات کشاورزی و سبزیجات اشاره کرد و گفت: بسیج با این اقدامات حضور مردم را در عرصه اقتصاد مقاومتی آماده کرد و این حضور مردمی در همین یکی دو سال اخیر بخش قابل توجهی از نیازها را برطرف نمود
 
وی در بخش دوم اولین نشست خبری خود به بیان اولویت‌های سازمان متبوع خود پرداخت.
 
عزیزی ارتقای کمی و کیفی برنامه بسیج سازندگی، تعامل موثر با دستگاه‌های اجرایی، حضور حماسی و جهادی در مجموعه‌های مختلف، تقویت فرهنگ سازی و رفتاری که مبتنی بر نهادینه کردن حرکت‌های مردمی است، عمق بخشی به اندیشه و تلاش حرکت‌های جهادی را بخشی از اولویت‌های این سازمان اعلام کرد.
 
رئیس سازمان بسیج سازندگی همچنین تناسب اولویت‌های کاری با نیازهای جامعه، ‌بهره‌گیری بیشتر از صاحبان اندیشه و نخبگان بسیجی، اتمام پروژه‌های ناتمام، اولویت بخشی به تولید محصولات استراتژیک، ایجاد اشتغال مولد، همراهی با نهادهای خدمت رسان و حمایتگر و اجرای طرح تعالی و تحرک سازمان بسیج سازندگی را از اولویت‌های دیگر این سازمان دانست.
 
وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط سازمان بسیج سازندگی در زمینه اقتصاد مقاومتی، از تهیه و آماده سازی اولین بسته اقتصاد مقاومتی از سوی این سازمان در آینده نزدیک خبر داد.
 
عزیزی در بخش پایانی این نشست به بیان انتظارات سازمان متبوع خود پرداخت و گفت: اگر دستگاه‌های اجرایی، نهادها و دولتمردان به حضور نیروی مردمی در عرصه‌های اقتصادی باور داشته باشند، بسیاری از مشکلات و موانع موجود برطرف شده و سازندگی بیشتری صورت خواهد گرفت.
 
رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به تشکیل شورای عالی طرح هجرت از سوی دولت گذشته گفت: این شورا در دولت قبل به طور منظم در دولت برگزار می‌شد، اما پس از گذشت شش ماه از دولت یازدهم یک جلسه هم از این شورا در دولت تشکیل نشده و این موضوع ما را به سمت نگرانی می‌برد.
 
وی پاسخگویی به اراده بسیج در عرصه اقتصاد مقاومتی را یکی از مهمترین انتظارات بسیج سازندگی از دولت دانست و گفت: طی مکاتبه‌ای با دولت، آمادگی خود را برای حضور در 10 عرصه اولویت‌ دار اعلام کرده‌ایم، اما پاسخی دریافت نکرده‌ایم.
 
عزیزی در پایان به آیین‌نامه اجرایی بسیج سازندگی از سوی دولت اشاره کرد و گفت: مجلس این آیین‌نامه را تصویب کرده، اما دولت نیز قرار بود آن را تصویب کند که هنوز تصویب نکرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار