کد خبر:۲۹۷۵۵۲
عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) در مشهد:

راهیان نور بالاترین فعالیت فرهنگی در 35 سال اخیر است / نیازمند ایستادگی و مقاومت داخلی و بین‌المللی هستیم

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) گفت: شهید آوینی جریان راهیان نور را ایجاد کرد و امروز یکی از بالاترین فعالیت‌های فرهنگی در 35 سال گذشته سفرهای راهیان نور است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسین پور امروز در ششمین سالگرد شهدای دانشگاه خیام مشهد در این دانشگاه گفت: جهاد عرصه‌های گوناگونی دارد؛ یک زمان جهاد رزمی، علمی و یا فرهنگی است.

 

وی افزود: یکی از لازمه هایی که در این راستا باید مدنظر قرار گیرد توجه به این مسئله است که فضای مجاهدت تغییر داده نشود، به عبارتی دیگر مجاهده با مُقاتله تفاوت دارد، مقاتله به معنای حضور در میدان رزم است؛ اما مجاهده یک مفهوم و یک دایره گفتمانی وسیع تری دارد که عرصه های گوناگونی را در بر می‌گیرد که باید عرصه‌های آن را شناخت.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) تهران با اشاره به اینکه یک دسته از افراد لیاقت شهادت را دارند و چنانچه اتفاقی غیر از این افتد، عجیب است، بیان داشت: دسته دیگری از افراد تا قبل از سفر به مناطق جنگی در عوالم دیگری سیر می‌کنند؛ اما در آن سفر اتفاقی رخ می‌دهد و سیمی وصل می شود که خداوند آنان را مورد عنایت خود قرار می‌دهد.

 

حسین پور با بیان اینکه بهشت ابواب مختلفی دارد، که یک باب آن جهاد است، تصریح کرد: باید به این امر توجه شود که در تمامی عرصه‌ها می توان شهید شد، شهادت شهید آوینی باعث رخ داد یک جریان تازه در جریان راهیان نور شد؛ به طوری که مشاهده می شود امروز یکی از بالاترین فعالیت های فرهنگی در 35 سال گذشته سفرهای راهیان نور است.

 

وی با بیان اینکه امروز باب جهاد برای همه باز نمی‌شود، ادامه داد: در هشت سال دفاع مقدس عده ای از آسایش خود گذشتند؛ این طور نبود که همه اهل جهاد باشد؛ زیرا آمار مشخص کرده که از حدود 35 میلیون نفر جمعیت آن دوره تنها حدود دو میلیون نفر به جهاد پرداختند؛ بنابراین باب جهاد برای همگان باز نمی‌شود.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) افزود: جهاد به معنی شناخت، تکلیف و عمل به موقع به آن تکلیف است؛ چرا قیام توابین نماد نشد؛ زیرا به موقع رخ نداد اما شهداء ما به موقع رفتند.

 

حسین پور ادامه داد: شهادت دانشجویان دانشگاه خیام مانند تزریق خون مضاعف به جریان  فرهنگی- دانشگاهی ما بود؛ بنابراین یک عمل به موقع نتیجه‌ای مثبت و تاثیرگذار خواهد داشت.

 

وی با تاکید بر اینکه احمدی روشن ها به ما اثبات کردند که در سنگر علم نیز می توان شهید شد، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی کشور چه در مسائل داخلی و چه در مسائل بین المللی نیازمند یک ایستادگی و مقاومت هستیم.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) با اشاره به این فرموده رهبری «هرکس در هر جایی که ایستاده آن جا را مرکز دنیا بداند» گفت: چنانچه امروز درصدد جهاد هستیم باید ایستادگی کنیم، در دوران دفاع مقدس 52 کشور دنیا علیه ایران بودند؛ اما نتوانستند کاری کنند؛ این عزت ماست که آمریکا تنها تهدید می‌کند و جرأت اجرا و عملی کردن این تهدیدها را ندارد، این نتیجه عمل شهدا در آن زمان است.

 

حسین پور با اشاره به اینکه ما باید وامدار شهدا باشیم، بیان کرد: باید وظیفه خود را در لحظه بدانیم همین امروز که امنیت برقرار است مدیون شهدا هستیم چنانچه حرکت کردیم هیچ دشمنی جرأت قدم گذاشتن به این مرز را نخواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار