سید نورزاد نبوی در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، با اشاره به ابلاغ سیسات های اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب گفت: اقتصاد مقاومتی یک نظام اقتصادی است که هماهنگ با سیاستهای کلان سیاسی و امنیتی نظام اسلامی و برای مقاومت در برابر اقدامات تخریبی شکل می گیرد.
وی ادامه داد: این سیاست ها اعمال می شود تا نظام بتواند در برابر ضربات اقتصادی تحریمها و توطئههای گوناگون اقتصادی نظام استکبار مقاومت کرده و توسعه و پیشرفت خود را ادامه دهد و روند رو به رشد همه جانبهی خود را در ابعاد ملّی، منطقهای و جهانی حفظ کند.
مسئول بسیج اساتید مازندران در ادامه با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی به معنای کاهش آسیبپذیری اقتصاد با تداوم رشد توسعه اقتصادی است، تصریح کرد: نباید با اقتصاد مقاومتی شعاری و نمایشی برخورد کرد بلکه نهادهای چون سازمان مدیریت و وزرات اقتصاد باید برنامههای بلند مدتی برای تحقق این موضوع داشته باشند.
نبوی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش پر رنگ مردم در تحقق اقتصاد مقاومتی بیان داشت: هیچ هدفی در جامعه ایرانی و اسلامی پیش نمیرود مگر اینکه مردم و مسئولان در انجام آن عمل و بهنتیجه رساندن آن مشارکت همهجانبه داشته باشند.
وی تصریح کرد: دولت بدون همراهی و همکاری مردم قادر نخواهد بود که اهدافش را محقق کند و مردم نیز بدون مساعدت و کمک دولت موفق نخواهند بود.
نبوی در ادامه سخنانش در خصوص نقش مهم دانشگاه ها در اجرای اقتصاد مقاومتی گفت : ملت شریف ایران از دانشگاهیان انتظار دارند در تحقق اقتصاد مقاومتی که مبتنی بر دانش و فناوری است پیشگام باشند.
وی افزود: دانشگاه ها باید این نگاه را در جامعه نهادینه کنند که اقتصاد مقاومتی نه تنها ریاضت اقتصادی نیست، بلکه رفاه زندگی فردی و اجتماعی را به دنبال دارد.
نبوی در پایان اظهار داشت: تحریمها نه تنها مانع رشد و پیشرفت کشور عزیزمان نیست، بلکه همانطور که در گذشته نیز نشان داده، باعث خودکفایی در نیازهای ضروری و همین طور اصلاح سازوکارهای معیوب اقتصادی خواهد شد.