آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۱۰۱۸
شرفی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

سیاستگذاری فرهنگی دولت یازدهم تیشه به ریشه فرهنگ اسلامی می‌زند

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: سیاست‌گذاری فرهنگی دولت یازدهم تیشه به ریشه فرهنگ اسلامی می‌زند.

میلاد شرفی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: روالی را که دولت یازدهم در حوزه فرهنگ در پیش گرفته است ریشه به تیشه فرهنگ اسلامی می زند.


وی با بیان اینکه نگرانی های فرهنگی رهبر معظم انقلاب با روندی که دولت یازدهم در پیش گرفته است نه تنها رفع نخواهند شد؛ بلکه تشدید نیز خواهند شد، افزود: با چنین تفکری دیدیم که در این مدت زمان کوتاه عمر دولت یازدهم هنجارشکنی های بی سابقه ای در عرصه فرهنگی رخ داد.


عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: وزیر ارشاد در همان روزهای نخست شروع فعالیت خود عنوان کرد که بدنبال ادامه رویه خاتمی است؛ این در حالی است که وزیر ارشاد آقای خاتمی مهاجرانی یعنی همان کسی است که معتقد بود در جامعه امروز می توان پیغمبر، اسلام و خدا را نقد کرد و خدا را نیز فتنه گر دانست.


شرفی بیان داشت: سوالی که پیش می آید این است که رویه فرهنگی آقای خاتمی و فعالین این حوزه نظیر اکبر گنجی، سروش، مجتهد شبستری و محسن کدیور که امروز همه اسلام را نفی می کنند و اعتقادی به وجود امام زمان (عج) ندارند آیا واقعا الگوی مناسب برای عرصه فرهنگی هستند و آیا دغدغه های فرهنگی مقام معظم رهبری را پاسخ می دهند.


وی تصریح کرد: انتظاری که رهبر از حوزه فرهنگ دارد این است که سیاست گذاری ها در راستای اسلامی سازی فرهنگ باشد؛ اما دولت یازدهم با تعرضاتی که در این مدت به حوزه فرهنگ داشته است در حال زدن تیشه به ریشه فرهنگ اسلامی است.


عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه وارد کردن تفکرات غربی برای تبدیل اسلام ناب در ایران به اسلام لیبرالی مانند آنچه که در ترکیه می بینیم دنبال می شود، گفت: این تفکر دقیقا 180 درجه مغایر تفکری است که رهبر معظم انقلاب در بیان دغدغه های فرهنگی خود به آن اشاره کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عزيز عاقبتي
-
۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۵
فيس بوک بزرگترين شبکه اجتماعي جهان مي باشد. که در سالهاي اخير توانسته نفوذ سريع و گسترده اي در ميان اقشار مختلف جامعه ما از برخي رجال سياسي گرفته تا دانشجويان و دانش آموزان ايراني داشته باشد.با تمام امتيازاتي که مي توان براي اين شبکه مجازي جهاني نام برد ولي متاسفانه استفاده از فيس بوک در ايران بيشتر جنبه منفي داشته وبيشتر در جهت ترويج فحشا و شبهه افکني و ابزاري سياسي و فرهنگي بکار رفته است .
3
1
lمهدي
۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۰
آخه فيسبوک چه جنبه مثبتي داره؟؟؟لطف کنيد چندتاشو بگيدچندتاشو بگيد!!!
علي
-
۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۲
چرا9دي را توقيف کردن؟؟؟؟اينه آزادي بيان؟؟؟
6
0
سلمان
-
۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۷
اين رشته سر دراز دارد برادر، وقتي بزرگترين دغدغه وزير ارشاد دولت که علي الظاهر متولي اصلي مسائل فرهنگي کشور هست ميشه رفع فيلتر فيسبوک، بايد هم اوضاع فرهنگ کشور به اين روز بيفته، با افراد کوچک نميشه کارهاي بزرگ کرد، عرصه فرهنگ به کساني نياز داره که نگرش کلان به مسائل و معضلات فرهنگي دارن و با اين افرادي که الان هستن و از قضا نوعاً امنيتي هستن و هيچ سابقه اي در گستره فرهنگي کشور ندارن نميشه کاري از پيش برد
3
0
سلمان
-
۲۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۳
عرصه فرهنگ نيازمند کساني است که نگرش کلان به مسائل دارن ولي افسوس که ...
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار