کد خبر:۳۰۵۹۴۲
معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی:

آسیب اساسی اقتصاد کشور وابستگی در زمینه کالاهای اساسی است

معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: آسیب جدی کشور وجود مشکل در تأمین برخی کالاهای اساسی است، به طوری که از 30 درصد واردات کشور 20 قلم کالای اساسی وجود دارد که نیمی از این کالاها خوراکی هستند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فیروزآبادی عصر امروز در جمع دانشجویان اتحادیه جامعه اسلامی سراسر کشور در دانشگاه فردوسی بیان کرد: معمولا بیانیه‌های دانشجویان به برخی افراد خاص هست و این درحالی است که دانشجویان باید مطالبات تخصصی و جدی‌تری در سایر حوزه‌ها نیز داشته باشند.


وی ادامه داد: چنانچه اگر طی این چند سالی که مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی تأکید داشتند به این مهم توجه می‌شد، شاید امروز بسیاری از دغدغه‌های کشور به‌گونه‌ای دیگر رخ می‌داد.


معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه چنانچه خواهان اثرگذاری در کشور هستیم باید لوازم اثرگذاری در جبهه حق را بشناسیم، ابراز کرد: نبرد در عرصه مبارزه، ارتباط مستقیم با مسئول دانستن خود در مقابل کشور دارد؛ بنابراین هرچه در این مسئولیت همت به خرج دهیم به همان میزان موفق خواهیم بود.


فیروز‌آبادی با بیان اینکه شهید احمدی‌روشن حتی در زمانی که کارشناس بود خود را مسئول می‌دانست، خاطرنشان کرد: احمدی روشن در این سمت توانست خاری در چشم دشمن باشد در حالی که بسیاری از مسئولان نتوانستند به این جایگاه دست یابند؛ بنابراین به ثمر نشستن خدمت، تابع اخلاص و همت افراد است.


وی خطاب به دانشجویان ابراز داشت: چنانچه تک تک شما اخلاص و همت داشته باشید خواهید توانست آغاز کننده یک جریان در کشور باشید.


پیاده کردن الگوی اقتصاد بومی و اسلامی عامل ایجاد تمدن نوین اسلامی


معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: در نظام اسلامی در صدد هستیم تمدن نوین اسلامی را ایجاد کنیم که در این مسیر باید از الگوی اقتصاد بومی و اسلامی بهره گیریم.


فیروزآبادی ضمن بیان اینکه در قانون اساسی، اقتصاد مکان مهمی را به خود اختصاص داده است، گفت: مقام معظم رهبری بر این امر تأکید دارند که دانشجویان باید این قانون را بخوانند و مطالبی را که هنوز اجرایی نشده است را از مسئولان مطالبه کنند.


وی افزود: در این چند ساله تمرکز دشمن بر اقتصاد بوده است که در این خصوص رهبری تأکید دارند، هسته‌ای بهانه است و اصل، از میدان خارج شدن نظام و مانع‌تراشی در مقابل پیشرفت ایران اسلامی است که غرب از طریق این راه‌ها در صدد است به خواسته‌های خود جامعه عمل بپوشاند.


در جنگ اقتصادی جز استقامت راه دیگری نداریم


معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: امروز در جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم؛ بنابراین دانشجو باید جایگاه خود را بشناسد و در این مسیر قدم در راه بگذارند، در این جنگ باید بدانیم که جز استقامت راه دیگری نداریم.


فیروزآبادی با اشاره به اینکه آرمان‌های ایران با غرب متفاوت است گفت: ما نمی‌توانیم امیدوار باشیم دعوای اقتصادی بین ایران و غرب حل شود، همان‌گونه که دعوای سیاسی و فرهنگی حل نشده است.


وی با تأکید بر اینکه در جهت مقابله با غرب باید طرف مقابل را شناخت، ابراز داشت: این مسئله باید در جمهوری اسلامی نهادینه شود.


معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: پدیده اقتصاد مقاومتی پدیده امروز نیست، بلکه سال‌هاست که بر این امر تأکید شده است به طوری که هم امام راحل و هم مقام معظم رهبری بر خودکفایی اقتصادی کشور تأکید داشتند.


فیروزابادی افزود: اقتصاد مقاومتی مسئله ویژه کشور ما نیست بلکه همه کشورها اقداماتی را انجام می‌دهند که از آسیب‌پذیری اقتصاد خود از ناحیه خارج از مرز جلوگیری کنند و اجرای سیاست‌های امنیت انرژی از جمله راهکارهایی است که کشورهای مختلف آن را پیگری می‌کنند.


وی بیان داشت: امروز 47 کشور دنیا به تصویب رساند‌ه‌اند که در معاملات خود از پول رایج کشور خودشان استفاده کنند؛ اما امروز در کشور ما برعکس این رویه رخ می‌دهد؛ که این امر اصلی‌ترین عامل ضربه به اقتصاد است.


معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه بنا بر سخنان رهبر معظم انقلاب اقتصاد مقاومتی از لحاظ مفهوم به معنای مقاومت در برابر تلاطمات بین‌المللی، غیرقابل نفوذ و روبه‌رو رشد بودن است، خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی، بسته و منفعلانه نیست بلکه اقتصادی است که باید با دنیا تعامل داشته باشد به شرط اینکه از موضع قدرت وارد شود.


فیروز‌آبادی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی موقتی نیست، تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی امری شدنی است، کشوری که دارای منابع انسانی و مادی فراوان است خواهد توانست به این اقتصاد راه یابد.


آسیب اساسی اقتصاد کشور وابستگی در زمینه کالاهای اساسی است


وی تأکید کرد: آسیب جدی کشور این است که در تأمین برخی کالاهای اساسی با مشکلات جدی مواجه هستیم به طوری که از 30 درصد واردات کشور 20 قلم کالای اساسی وجود دارد که نیمی از آن کالاهای خوراکی هستند.


معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی  ادامه داد: آسیب دوم این است که هنوز نتوانسته‌ایم معیشت مردم را تضمین کنیم، همچنین فقدان مهندسی در تعاملات تجاری از دیگر آسیب‌های اقتصادی کشور است.


فیروز‌آبادی آسیب چهارم را وابسته بودن اقتصاد به زیرساخت‌های جهانی دانست و گفت: امروز تجارت را به دلار و حمل و نقل را به بیمه جهانی و استاندارد را به استاندارد جهانی وابسته کرده‌ایم.


وی با اشاره به تک منبعی کردن درآمد کشور بیان کرد: عدم رونق تولید و داشتن اقتصاد پنهان از دیگر آسیب‌های اقتصادی کشور است.


معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی در پایان با تأکید بر اینکه برای حل این مسائل، اقتصاد باید دانش بنیان باشد، بیان کرد: تولید ملی،‌امنیت قضایی، تولید کالاهای اساسی و همچنین مدیریت مصرف داخلی از دیگر راه حل‌های رشد اقتصادی است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار