به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام ارزانی امروز در نشست دانشجویی با موضوع حجاب که توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده بهداشت و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، بیان داشت: در تحقیقاتی که در بین شهروندان شهرهای اصفهان و تهران صورت گرفته است، در تهران 2/1 درصد از جامعه آماری و در اصفهان 02/ درصد از جامعه آماری تحت تاثیر فرهنگ های مهاجم نسبت به حجاب و ارزش های دینی بی اهمیت بوده اند و با این حال می توان گفت که رسوخ فرهنگ های مهاجم در جامعه نگران کننده نیست.
وی افزود: بنابر این تحقیقات افرادی که تحت تاثیر فرهنگ های مهاجم نبوده اند، اگر به طور کامل هم به عنوان نمونه حجاب خود را رعایت نکرده بودند، علت آن آموزش های غلطی بوده است که در مورد حفظ حجاب به آن ها ارائه شده است.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی قم با بیان اینکه حجاب تنها در پوشیدن چادر خلاصه نمی شود، گفت: اگر قرار باشد که افراد بدحجاب را طرد کنیم، این نه تنها مغایر سیره پیامبر اکرم (ص) است؛ بلکه طرد این افراد موجب می شود که دیگران آن ها را به مسیرهای منحرف هدایت کنند.
ارزانی حجاب را ابزاری برای حضور زن در اجتماع دانست و افزود: شهید مطهری سه مدل غربی، سنتی و اسلامی را برای زن ارائه کرده است که در مدل سنتی زنان به مانند زنان 50 سال پیش بدون اینکه فعالیت اجتماعی داشته باشند، خانه نشین هستند و این از نظر شهید مطهری برای اسلام قابل قبول نیست.
وی تصریح کرد: در مدل غربی نیز زن در همه جا وجود دارد چه در تبلیغ تلویزیونی خمیر دندان و چه در معدن؛ اما ایرادی که به این مدل وارد است این است که زن در غرب از ارزش های والای انسانی که اسلام برای زن تعریف کرده محروم است.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی قم از فیلم سینمایی رسوایی ساخته ده نمکی به عنوان یک فیلم ارزشی نام برد و گفت: در این فیلم ضرورت ارتباط با بخشی از افراد جامعه که بدلیل عدم پایبندی به ارزش ها طرد شده اند، به تصویر کشیده شده و اگرچه انتقادهایی به این فیلم وارد شده است؛ اما داستان فیلم واقعیتی است که وجود دارد.