کد خبر:۳۰۷۹۴۳
جعفری در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو» پیش بینی کرد:

افزایش هزینه‌های خوابگاهی در دانشگاه‌ها/ غذای دانشگاهی هم گران می شود

دبیر دوم کمیسیون آموزش با بیان اینکه مسائل اقتصادی با یکدیگر ارتباط جدایی ناپذیری دارند اظهار داشت: بر این اساس قابل پیش بینی است هزینه های خوابگاهی ...
افزایش هزینه‌های خوابگاهی در دانشگاه‌ها/ غذای دانشگاهی هم گران می شود

قاسم جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو » بیان داشت: به طور طبیعی با توجه به اینکه قیمت حامل های انرژی افزایش پیدا می کند هزینه های بخش خوابگاهی با رشد رو به رو خواهد شد.

 

وی ادامه داد: در بخش خوابگاه های دولتی از آنجا که تمامی هزینه ها بر عهده دولت است این افزایش چندان محسوس نمی تواند باشد و وزارتخانه موظف به پرداخت هزینه ها می باشد ولی در بخش هایی که دانشجویان برای اسکان شهریه پرداخت می کنند باید تدبیری اندیشیده شود که این افزایش ها باعث آزار آنان نشود.

 

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: باید توجه داشت تعداد زیادی از کسانی که از خدمات خوابگاهی در بخش های مختلف استفاده می کنند از شرایط مالی مناسب برخوردار نیستند و نباید با اجرایی شدن قانون هدفمندی یارانه ها فشاری به این افراد وارد بیاید.

 

وی گفت: هنوز در مورد غذای دانشجویی صحبتی به میان نیامده است اما از آنجا که مسائل اقتصادی با یکدیگر ارتباطی ناگسستنی دارند در این بخش نیز احتمالا شاهد افزایش قیمت خواهیم بود که در این رابطه صندوق رفاه دانشجویی باید خدمات مناسبی را به دانشجویان ارائه کند تا خدای ناکرده کسی به دلیل گرانی غذا نتواند تغذیه مناسب داشته باشد چرا که نداشتن تغذیه مناسب برای دانشجو مضرات بسیاری را به همراه دارد.

 

جعفری با تاکید بر اینکه باید اعتبارات مناسبی را پس از اجرایی شدن مرحله دوم هدفمندی یارانه ها به صندوق رفاه اختصاص داد خاطر نشان کرد: هم اکنون 17 نوع وام برای دانشجویان پیش بینی شده است که امیدواریم دولت به این موضوع توجه ویژه داشته باشد تا دانشجویان ما با مشکل رو به رو نشوند.

 

وی گفت: وظیفه اصلی دانشجو درس خواندن است و نباید با سیاست گذاری غلط او را درگیر مسائل اقتصادی کرد تا از کسب علم خود دور بماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار