کد خبر:۳۱۳۴۴۲
معنویت در دانشگاه-5

دانشجویی که اعتکاف روحیه پرخاشگری‌اش را علاج کرد

امیر شاکری صدر، دانشجوی رشته علوم سیاسی دانشگاه پیام نور ارومیه است که سال 91 برای اولین بار در اعتکاف شرکت کرد و امسال نیز تصمیم دارد برای بار دوم در این مراسم شرکت کند، چراکه
دانشجویی که اعتکاف روحیه پرخاشگری‌اش را علاج کرد

به گزارش گروه دانشگاههای کشور «خبرگزاری دانشجو»، وجود آدمی، همانند پاره خطی است که از دو سو، تا بی نهایت، قابل امتداد است و انسان مختار، بر سر دو راهی انتخاب، ناگریز از گزینش است. آیا به سوی فلاح برود و یا راه ضلالت را در پیش گیرد؟ در این میان، عده ای فلاح را برگزیده و در رسیدن به مقصد، از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند.


در این مسیر، معتکفان تا بدانجا پیش می روند که زمزمه زیبای الهی «هب لی کَمال الانقطاع الیک» به گوش جان می شنوند.


اعتکاف فرصتی مناسب برای رهایی از پیچ و خم های مادی و دنیوی است


عیسی زادگان، مسئول خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه با بیان اینکه زمان ثبت نام متقاضیان جهت شرکت در اعتکاف سال 93 تمام شده است، بیان داشت: طبق آمار نهایی امسال ما 250 نفر دانشجوی دختر و 100نفر نیز دانشجوی پسر ثبت نام کننده در این طرح معنوی را داریم.


وی با اشاره به زمان آغاز این مراسم پرشکوه دانشجویی گفت: همزمان با سراسر کشور از 22 اردیبهشت ماه دانشجویان دختر دانشگاه ارومیه در مسجد امام حسین (ع) این دانشگاه و دانشجویان پسر نیز در مسجد فاطمه زهرا(س) معتکف خواهند شد.


مسئول خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه اعتکاف را فرصتی مناسب برای رهایی از پیچ و خم های مادی و دنیوی عنوان کرد و افزود: ما امسال در راستای افزایش این فضای معنوی در دانشگاه ها فضایی را فراهم کرده ایم تا دانشجویان بتوانند توشه مناسبی از این فرصت داشته باشند.


عیسی زادگان ادامه داد: ما امسال پذیرای 15 نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه نیز هستیم که پنج نفر آنها دانشجوی پسر و 10 نفر نیز دانشجوی دختر هستند.


اعتکاف فرصتی است برای شکستن قفس نفس و پیوند خوردن به آسمان


یکی از دانشجویان رشته معدن دانشگاه ارومیه که سال گذشته در اعتکاف دانشجویی شرکت کرده است، گفت: شرکت در این مراسم پرفیض معنوی در زندگی ام بسیار تاثیر داشت و امیدوارم که بتوانم این حس و حالی را که هنوز هم از برکات اعتکاف سال گذشته کسب کرده ام همچنان حفظ کنم.


وی افزود: اعتکاف بواسطه اینکه انسان را از جهان مادی منقطع و به خودسازی وادار می کند نوعی تزکیه نفس محسوب می شود.


این دانشجو تصریح کرد: اعتکاف در واقع نوعی خلوت و درونگرایی است، برای ساختن انسانها و جلوگیری از آفت خدا فراموشی و خود فراموشی.


اعتکاف روحیه پرخاشگری مرا علاج کرد


امیر شاکری صدر، دانشجوی رشته علوم سیاسی دانشگاه پیام نور ارومیه نیز با بیان اینکه اولین باری که در اعتکاف شرکت کردم سال 91 بود و امسال نیز تصیم دارد برای بار دوم در این مراسم شرکت کند، گفت: اعتکاف روحیه پرخاشگری مرا علاج کرد.


وی با اشاره به تاثیرات معنوی این برنامه در زندگی شخصی خود، بیان داشت: می شود گفت شرکت در این مراسم 70 درصد در روند زندگی من تاثیر داشته؛ بطور مثال بسیاری از رفتارهایی ناهنجارم اصلاح شده است.


دانشجوی رشته علوم سیاسی دانشگاه پیام نور ارومیه اعتکاف را محلی برای بازگشت به خویشتن خویش عنوان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار