آقای رئیس جمهور! منظورتان از کرنش غرب در برابر ایران صدور قطعنامه بود؟

محمد براتی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، با اعتراض به سخنان حجت الاسلام روحانی در سفر استانی به ایلام گفت: رئیس جمهور در این سفر سخنانی را بیان کرد که با واقعیت مغایرت دارد.
وی با اشاره به سخنان حجت الاسلام روحانی تاکید کرد: وی روز گذشته در دیدار با منتخبان استان گفت: غرب در پای میز مذاکره، نه تنها بر منطق سربازان ملت سر تسلیم و کرنش فرود آورده است بلکه این توافقنامه بر اتهامات سردمداران غربی خط بطلان کشیده است.
معاون سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه ایلام اذعان داشت: آیا منظورتان از کرنش غرب در برابر ایران صدور قطعنامه، تحریم، تهدید، تحقیر، اتهام به حمایت از تروریست و نقض حقوق بشر است؟
براتی با بیان این که رئیس جمهور گفت که در دولت تدبیر و امید شاهد تجلی و پیشرفت ایران در جهان هستیم، افزود: از آغاز عمر 9 ماهه دولت یازدهم هر آن چه که از برکات سیاست این دولت نصیب ملت ایران شد، افزایش فشارهای اقتصادی، کاهش رضایتمندی مردم و محقق نشدن شعارهای ارائه شده بود.
وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور مبنی بر اینکه امروز دیپلمات های ایرانی در پای میز مذاکره دلاورانه سخن می گویند بیان کرد: امیدوارم که این دلاوران حافظ عزت، اقتدار و دستاوردهای هسته ای کشورمان باشند.
این دانشجو فعال دانشگاه ایلام با اعتراض به بیانات روحانی تصریح کرد: مگر مردم ایران در دولت های پیشین با یکدیگر خصومت داشتند که می فرمایید: با وجود سال های پیشین، مردم در دولت تدبیر و امید بهتر همدیگر را درک می کنند و با نرم خویی با یکدیگر تعامل می کنند.
براتی در پاسخ به سخنان رئیس جمهور مبنی بر اینکه دولت تدبیر و امید دولت استیلای اعتدال است و ما باید بر افراطیون پیروز شویم، گفت: تعریف شما از اعتدال چیست؟ هرآنچه که تاکنون از اعتدال در دولت راستگویان دیده شده است جمیع افراط ها در عزل و نصب، سهم خواهی های جناحی، افراط های سیاسی و وعده های عمل نشده به مردم است.
معاون سیاسی جامعه دانشجویان مستقل دانشگاه ایلام با اشاره به بیانات پایانی رئیس جمهور در جمع نخبگان ایلامی گفت: اگر در دولت تدبیر و امید اجرای تمام طرح های و سیاست های دولت با حضور مشاوران زبده صورت می پذیرد پس این بی تدبیری در سیاست خارجه، اختلاس های میلیاردی، عملکرد منفعلانه صنعت و معدن، سیاست گذاری های وزارت علوم و ده ها مورد مشابه از کجا ناشی می شود؟
وی مهمترین بعد سیاستگذاری ایران را در حال حاضر، عملکرد وزارت امور خارجه دانست و تاکید کرد: در بیان نکاتی مبنی بر ارتقا جایگاه ایران در صحنه بین المللی، ذکر چند مورد را لازم می دانم.
براتی ادامه داد: دقیقا بعد از انعقاد توافق ژنو و اجرای مرحله اول آن، آمریکایی ها دوباره همه گزینه ها را روی میز آوردند و ایران را به حمله نظامی تهدید کردند، این در حالی است که هیچ واکنشی از دولت در پاسخ به سخنان سخیفانه آمریکا و متحدانش منعکس نشد.
این دانشجوی فعال سیاسی دانشگاه ایلام در بیان دومین نکته مبنی بر کرنش غرب در برابر دلاور مردان عرصه دیپلماسی ایران گفت: نه تنها تحریم ها کاهش نیافتند، بلکه بنابر اظهارات رئیس جمهور آمریکا، 95 درصد از تحریم ها به حول و قوه خود باقی مانده اند.
وی با اشاره به قطعنامه اتحادیه اروپا علیه ایران افزود: بیانیه های پارلمان اروپا، سازمان و کمیسیون حقوق بشر درباره ایران در پی عقب نشینی تیم مذاکره کننده ایرانی در برابر 1+5 بر ایران حاصل شد.
معاون سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام خاطرنشان کرد: رئیس جمهور با استناد به چه سندی می گوید که سیاست خارجه ما بر مبنای حکمت و مصلحت عمل می کند؟ آقای رئیس جمهور باید متذکر شد راهی که شما می خواهید بروید قبلا رفته شده و نتیجه ای نداشته است.
براتی مردم ایران را بصیر و آگاه دانست و خطاب به رئیس جمهور گفت: هیچ حرکتی از نگاه نافذ این ملت پنهان نمی ماند، به مردم اعتماد داشته باشید و با آن ها صادقانه برخورد کنید.