به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، این طرح برای خدمات رسانی به محرومان کشور از سال 92 به صورت آزمایشی در مناطق کمتر توسعه یافته 11 استان کشور آغاز شد.
حمایت از روستاییان در مقابل حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله، طوفان، برف و باران و آتشسوزی منازل جزو اولویتهای بیمه برکت است
خدمات بیمهای خانههای مسکونی روستاییان توسط بیمه برکت در سه سطح در نظر گرفته شده که حق بیمه هریک از این سطوح برای یک سال در برابر حوادثی همچون سیل، زلزله، طوفان، برف و باران، آتش سوزی، خسارت به ساختمان، اثاثیه منزل ، ماشین آلات کشاورزی و هزینه اسکان موقت و تامین معیشت موقت در حوادث طبیعی با مجموع سرمایه 280 ، 720 و 900 میلیون ریال به ترتیب 250، 500 و 750 هزار ریال است.
بیمه برکت در زمینه بیمه های تکمیلی درمان نیز در سه سطح با توجه به نیازها و سطح توانایی افراد روستایی، عملیاتی شده که طرح طلایی، نقرهای و برنزی را شامل میشود. با داشتن هر یک از این طرحها فقط بیمهشدگان روستایی از بیمه مکمل درمان بستری (فرانشیز صفردر موارد بستری) برخوردار میشوند.
این بیمه نیز درسال 1392 به صورت آزمایشی در مناطق روستایی 11 استان به مرور به اجرا در آمد و در سال 1393 در اکثر مناطق روستایی و محروم کشور این طرح توسعه خواهد یافت.
اقدام های بیمه ای بنیاد برکت در راستای سیاستهای کلان این بنیاد وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به عنوان بازوهای فعال توسعه تلقی می شود.
آموزش و فرهنگ سازی خدمات بیمه ای در مناطق کمتر توسعه یافته کشور یکی دیگر از برنامه های اساسی این بنیاد محسوب می شود.
بنیاد برکت سال 86 زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با هدف کارآفرینی و محرومیتزدایی از مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور تاسیس شد و پس از تجربه ای شش ساله که در مناطق محروم داشت، مشخص شد کمبود برخی از خدمات مخصوصا خدمات بیمهای میتواند یکی از موانع پیشرفت و توسعه در بخشهای اقتصادی و کارآفرینی قلمداد شود.
هزاران نفر در استان های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، کردستان، آذربایجان شرقی، بوشهر، خراسان رضوی، اراک، کرمان و خراسان شمالی در سال 92 تحت پوشش بیمه درمانی قرار گرفته اند.
بیمه برکت این استانها را به عنوان طرح آزمایشی برای سال اول فعالیت خود شناسایی کرد و قرار است این طرح امسال در اکثر استانهای کشور اجرا شود.