به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حسینی امروز در نهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه های غذا و داروی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خرم آباد در حال برگزاری است، بیان داشت: خوب یا بد بودن وضعیت آفت کش ها و سموم کشاورزی در کشور مشخص نیست؛ با این حال برای تشخیص این موضوع در 10 قطب تولید کننده محصولات کشاورزی کشور که تعیین شده اند، نمونه گیری های لازم طی چهار فصل سال برای تشخیص میزان آفت کش ها و سموم صورت خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه تقلبات در تولید مواد غذایی همگام با پیشرفت سایر علوم رو به افزایش است، افزود: تقلبات به حدی پیشرفه هستند که با استانداردهای موجود نمی توان آنها را تشخیص داد.
مدیر نظارت و ارزیابی بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت گفت: به عنوان نمونه اگر تمام لیموهای کشور به آبلیمو تبدیل شوند، بازهم 90 درصد از آبلیموهای موجود در بازار آب لیمو نیستند.
حسینی با بیان اینکه هنوز در خصوص محتوای آب میوه ها و مواد افزودنی لبنی به نتایجی دست نیافته ایم، افزود: استانداردهایی که در سطح آزمایشگاه های غذایی کشور اعمال می شوند، قدیمی هستند؛ از این رو چندین میکروب جدید که در دنیا کنترل می شوند در لیست بررسی آزمایشگاه های مواد غذای کشور اضافه می شوند؛ البته باید تجهیزات آزمایشگاهی نیز برای کنترل این میکروب ها تامین شوند./230ب1/