کد خبر:۳۲۱۰۷۸
مسئول نهاد رهبری دانشگاه فردوسی:

تشکل‌ها و مدیران نباید به بیت المال به عنوان گوشت قربانی بنگرند

مسئول نهاد رهبری دانشگاه فردوسی یکی از آسیب‌های بعد از انقلاب را عدم مدیریت شایسته در زمینه بیت المال دانست و گفت: امروز تشکل‌ها و مدیران نباید به بیت المال به عنوان گوشت قربانی بنگرند، بلکه باید به بهترین روش از آن بهره گیرند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام صالحی امروز در بیست و ششمین دوره انتخابات جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد که در آمفی تئاتر پردیس این دانشگاه برگزار شد گفت: هیچ ماهی پر سرورتر و با برکت‌تر از ماه شعبان وجود ندارد زیرا این ماه بر خلاف دیگر ماه‌ها قمری که در آن‌ها شهادت و وفات وجود دارد، این ماه تنها به شادی مزین شده است.


وی با اشاره به این‌که اسوه اعمال و آنچه از اهل بیت(ع) به ما رسیده مناجات شعبانیه است، ابراز داشت: این مناجات جزو پر مفهوم‌ترین مفاهیم عرفانی و دینی ماست و بزرگان تفاسیر متعددی در این خصوص دارند، بنابراین حتی یک بار نیز سعی کنید این مناجات را ببینید.
 

مسئول نهاد رهبری دانشگاه فردوسی مشهد جوانی را سنی مناسب جهت وصل به خدا دانست و تصریح کرد: چنانچه در این سن نتوانیم با خدا ارتباطی محکم برقرار کنید قطعا در آینده نیز نخواهید توانست اقدامات پایه‌ای انجام دهید، زیرا سرعت رشد انسان قابل مقایسه با دیگر سن‌ها نیست.
 

حجت الاسلام صالحی با بیان این‌که تبیین شعار سال، درسی اخلاقی برای انسان‌های طالب کمال است، گفت: مدیریت جهادی یک فرآیند برای به کارگیری موثر و کارآمد منابع انسانی جهت ساماندهی و در نهایت به نتیجه رسیدن است.


وی ادامه داد: در آیات قرآن جهاد با دو کلمه مشاهده می‌شود که یک کلمه معنای خاص دارد که بسیاری از رسانه‌های غربی از آن سوء استفاده می‌کنند و آن «قتال» است. اما باید توجه داشت که مراد از جهاد تنها قتال نیست بلکه دارای معنایی به مراتب وسیع‌تر است به طور مثال در قرآن آمده است «با اموال و جانتان در راه خداوند جهاد کنید» و در جایی عنوان شده «کسی که برای وسعت زندگی خانواده کار کند جهادگر در راه خداوند است». بنابراین زمانی که سخن از جهاد می‌شود منظور تنها ستیز نیست.


نماینده نهاد رهبری دانشگاه فردوسی مشهد در رابطه با جهاد با نفس گفت: جهاد با نفس جهادی است که انسان از تفریح و آسایش خود بزند و در محیط‌های علمی گذران وقت کند تا راه پیشرفت کشور فراهم آید؛ البته به معنای این نیست که انسان تفریح سالم نداشته باشد چرا که تفریح سالم باعث افزایش بهره‌وری خواهد شد.


حجت الاسلام صالحی با بیان این‌که متاسفانه امروز جامعه تفریح سالم ندارد ،افزود: امروز جهاد با نفس تنها دادن شعار نیست، چنانچه مقدرات مملکت در دست نااهلان بیفتد، گریبان‌  خودمان را هم در دنیا و هم در آخرت خواهد گرفت بنابراین خوب درس بخوانید.


جهاد به معنای مبازره است


وی با تاکید بر این‌که جهاد به معنای جنگ نیست بلکه به معنای مبازره است، بیان کرد: مبارزه زمانی وجود دارد که مانع وجود داشته باشد و تا دنیا، دنیا است موانع همیشگی است.


حجت الاسلام صالحی با تاکید بر این‌که عرصه اقتصاد و فرهنگ مهم است؛ اما فرهنگ نسبت به اقتصاد و همچنین سیاست اولویت دارد گفت: به فرموده مقام معظم رهبری «خدمت به مردم، خدمت به مردم برای خدا و تکیه بر علم» از جمله مولفه‌های کار جهادی است. بنابراین چنانچه کسی داعیه کار جهادی و دغدغه انقلابی بودن دارد، باید با حفظ کار خود اقدامات فرهنگی انجام دهد و مردم دار باشد.


مولفه‌های کار جهادی از نظر مقام معظم رهبری


مسئول نهاد رهبری دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: اعتقاد به خدا، قانون مداری، فراموش نکردن آرمان‌ها، شایسه سالاری، مردم داری و خودسازی از دیگر مولفه‌های کار جهادی است که رهبر انقلاب بر آن‌ها تاکید داشته‌اند.


وی خطاب به دانشجویان تاکید کرد: چنانچه در دهه دوم عمر توشه خود را آماده نکنید و مجهز به عقلانیت، علم و معنویت نشوید نسبت به گذشتگان خطاهای بیشتری انجام خواهید داد.


حجت الاسلام صالحی یکی از آسیب‌های بعد از انقلاب را عدم مدیریت شایسته در زمینه بیت المال دانست و ابراز داشت: امروز تشکل‌ها و مدیران نباید به بیت المال به عنوان گوشت قربانی بنگرند بلکه باید به بهترین روش از آن بهره گیرند.


مسئول نهاد رهبری دانشگاه فردوسی مشهد یکی دیگر از مشکلات اساسی کشور را نداشتن کار جهادی مناسب نسبت به فعالیت‌های فرهنگی برشمرد و تصریح کرد: سال‌ها پیش مقام معظم رهبری فرمودند «روزی باید در چاه‌های نفت را ببندیم»؛ اما متاسفانه مسئولان در این زمینه کم کاری کردند و مشاهده می‌کنید به جای این‌که نفت عامل قدرت کشور باشد عاملی جهت تحریم شده است.


وی در پایان گفت: شرایط امروز پیچیده‌تر است بنابراین جوانان امروز باید در این مسیر بیشتر فعالیت کنند./155ب2/
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار