کاظم پوربدخشان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قوچان، صبح امروز در حاشیه اختتامیه نخستین جشنواره ایدههای دانشگاهی و دانشآموزی بیان داشت: کارآفرینی و ایجاد شرکتهای دانشبنیان در چرخه تولید علم موثر است و این چرخه از ایده در مراکز نوآوری و جشنواره ایدهها آغاز میشود.
وی افزود: تعریف پروژههای دانشجویی باعث منسجمتر و پختهتر شدن ایدهها شده و در مراکز رشد به محصول و تجاریسازی آنها پرداخته میشود.
رئیس دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان با بیان اینکه مقدمات راهاندازی مرکز رشد در این دانشگاه فراهم شده و فقط نیازمند تامین فضا از سوی شهرستان است، گفت: ایدههای رسیده به نخستین جشنواره دانشگاهی و دانشجویی تبدیل به ایدههای محوری شده و در این مرکز میتوان آنها را به محصول تبدیل کرد.
پوربدخشان با تاکید بر اینکه به دنبال اقتصاد، دانایی محور برای شهرستان قوچان هستیم، تصریح کرد: دانشجویان کارآفرین و صاحبنظر در زمینه فرآیندهای نو شده و اینگونه ایدهها که محتواییتر کار میشود، در مراکز رشد و شرکتهای دانشبنیان جایگاه خود را حفظ کنند.
وی افزود: در نخستین جشنواره ایدههای دانشگاهی و دانشجویی دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و برخی دانشآموزان مدارس شهرستان قوچان شرکت کردند که پس از یک ماه ثبتنام 66 طرح به دبیرخانه واصل شود.
رئیس دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان ادامه داد: طرح سارا قاسمی از دبیرستان دخترانه شاهد با عنوان وسیله توانبخشی کمکی تقویت عضلات ناحیه لگن و زانو به عنوان طرح طلایی در سطح دانشآموزی و محلول فرمازین استاندارد با ارائه محسن احمدیپور و مهدی قاسمی به عنوان طرح طلایی دانشجویی برگزیده شدند.
پوربدخشان تصریح کرد: طرح تولید تصاویر دپیکال کاهشدهنده معرف انرژی الکتریکی، شوینده گیاهی، دستگاه کدورتسنج و دستگاه فاصله سنجی و جهتسنجی تولید انرژی رایگان از دیگر طرحهای برگزیده است./155لف2/