به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، خلیل خلیلی شب گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند با اشاره به اینکه اعتدال به معنای میانه روی است، گفت: اعتدال به معنای یک منش سیاسی نیست؛ بلکه معنای یک منش اجرایی را میدهد.
وی با بیان این که حماسه بزرگ ملت در 24 خرداد سال 92 از چند جهت قابل توجه است، افزود: یکی از نکتههای حماسه 24 خرداد این است که مردم مجدد تصمیم گرفتند که در سرنوشت خود نقش داشته باشند و باور کردند که باید پای صندوقهای رای بیایند و این به معنی رشد دموکراسی مردم است.
سرپرست دانشگاه صنعتی بیرجند ادامه داد: مردم ایران اسلامی در 24 خرداد سال 92 با حضور گسترده خود در پای صندوقهای رای به جهانیان اعلام کردند که در کشور ایران رقابت، جوانمردانه است و کاندیداها رو در روی یکدیگر نیستند؛ بلکه کنار هم در صف رای میایستند.
خلیلی با بیان این که مردم سالاری واقعی دینی در 24 خرداد سال 92 شکل گرفت، گفت: رئیس جمهور متعلق به همه است؛ بنابراین همه باید دست در دست یکدیگر برای حل مشکلات قدم برداریم.
وی بیان داشت: اگر جامعه در دموکراسی رشد پیدا کند اولویتها را تشخیص میدهد و مشکلات را بر طرف میکند.
سرپرست دانشگاه صنعتی بیرجند افزود: سیاستهای کلی نظام در دولتها تغییری نمیکند؛ بلکه روشهای اجرا متفاوت است و احترام به اکثریت در صدر اهداف قرار دارد.
خلیلی از تمامی مسئولان تقاضای روشنگری جامعه و تنویر افکار عمومی را داشت و گفت: اگر تمام مسئولان در حوزه خود روشنگری داشته باشند هیچ مشکلی در جامعه وجود نخواهد داشت./145ر/