آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۰۸۲۱

بازدید سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز از دانشکده هنر شوشتر

سرپرست دانشگاه شهید چمران و معاون اداری و مالی به همراه هیأتی، از دانشکده هنر شوشتر بازدید کردند.
بازدید سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز از دانشکده هنر شوشتر

به گزارش«خبرگزاری دانشجو»، در بازدید از دانشکده هنر شوشتر، محمد رعایایی و حسن فرازمند را هیئتی متشکل از مسئول دفتر برنامه و بودجه، مسئول دفتر فنی، مسئول پورتال دانشگاه چمران، رئیس و اعضای هیئت علمی دانشکده هنر شوشتر همراهی کردند.

 

در این سفر، رعایایی و هیئت همراه از بخش های مختلف دانشکده هنر شوشتر شامل خوابگاه های پسران در سطح شهر، خوابگاه تازه تأسیس خواهران، ساختمان های آموزشی، اداری و کارگاه های فنی و هنری، سایت تخصصی دانشکده و مزرعه مکانیزه دانشکده هنر بازدید به عمل آوردند.

 

در ادامه، پروژه های عمرانی دانشکده هنر شوشتر مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص اتخاذ راهکارهایی برای تسریع در اجرای آنها با همکاری دفتر فنی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.

 

دیدار با کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده هنر شوشتر از دیگر برنامه های این سفر بود که طی آن، سرپرست دانشگاه به مجموعه کارکنان و اساتید اطمینان خاطر داد که تمام سعی و اهتمام خود را در جذب و ارتقاء هیئت علمی موجود این دانشکده به کار خواهد بست.

 

و همچنین رعایایی بر ساخت ساختمان دانشکده هنر شوشتر و سوله چند منظوره و اهتمام دانشگاه به تامین زیرساخت های IT مورد نیاز و اینترنت دانشکده تاکید کرد و در این بازدید فرازمند، معاون اداری و مالی نیز در خصوص بودجه های عمرانی و جاری و تامین هزینه های دانشکده هنر شوشتر قول هایی به مسئولان این دانشکده داد.

 

لازم به ذکر است که دانشکده هنر شوشتر در زمینی به وسعت 60 هکتار، دارای 3 ساختمان آموزشی کارگاهی به وسعت 4200 متر، دو خوابگاه در سطح شهر به وسعت 2500 متر مربع و به ظرفیت 200 نفر و خوابگاه تازه تاسیس خواهران به وسعت 3200 متر مربع و ظرفیت 250 نفر می باشد. هم اکنون دانشکده هنر شوشتر در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته رشته های نقاشی وگرافیک وکارشناسی ارشد پژوهش هنر به تربیت دانشجویان در گروه هنرهای تجسمی می پردازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار