کد خبر:۳۳۲۲۵۴
امام جمعه مشهد:

عنصر پذیرایی از ماه ضیافت‌الله قرآن است/نیاز به معرفی الگوهای حجاب داریم نه کالای حجاب

امام جمعه مشهد بیان داشت: با روزه درماه مبارک رمضان خداوند از ما پذیرایی می‌کند و عنصر دوم در این ماه و راه تقرب به خداوند تلاوت قرآن و تکیه بر تفسیر و معانی قرآن می‌باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، از مشهد آیت‌الله علم‌الهدی امروز در جلسه متولیان نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت در دفتر امام جمعه مشهد یادآور شد: خداوند به واسطه قرآن با ما حرف می‌زند و جایگاه کبریایی او به شکلی است که ما باید برای فهم ساخته‌های او به تلاوت قرآن بپردازیم.
 
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه خداوند با حضرت موسی سخن می‌گوید بیان داشت:‌خداوند آن قدر جایگاه خود را برای سخن گفتن با موسی تنزل می‌دهد که موسی نیز در برابر مهربانی خداوند مدام در خصوص عصایی که در دست دارد و مسائل دیگر شروع به حرف زدن می‌کند تا بیشتر از فیض سخن گفتن با خداوند بهره‌مند گردد.
 
وی با اشاره به اینکه هر اندازه که ما در کشور مشاغل قرآنی ایجاد کنیم باز هم ظرفیت نیاز جامعه بیش از این است تصریح کرد: از برکات انقلاب اسلامی توسعه برنامه‌های قرآنی بوده است و اگر به مقایسه قبل و بعد از انقلاب پردازیم متوجه می‌شویم که به برکت قرآن توسعه قرآن در کشور تا حد خوبی صورت گرفته است.
 
علم‌الهدی به شرایط حساس مشهد مقدس در علم قرآن و معارف اسلامی اشاره کرد و افزود: در مشهد تابلوی بسیاری شفافی وجود دارد در خصوص بینش انسان‌ها در خصوص قرآن لذا همه مسئولان نظام تا آنجا که می‌توانند باید در برگزاری چنین نمایشگاهی کمک کرده و به عنوان کارگزاران این نظام به صورت شفاف در این مسیر قدم بردارند.
 
امام جمعه مشهد با تاکید بر اینکه هر ساله شاهد توسعه بیشتر نمایشگاه‌های قرآنی می‌شویم گفت: باید این سوال را از خود پرسید که فلسفه ایجاد نمایشگاه چیست آیا به غیر این است که ما می‌خواهیم مشتری‌یابی کنیم و حال آیا نمایشگاه قرآن و عترت توانسته مخاطبینش را در پایان نمایشگاه نسبت به قرآن تفسیر و درک معانی ترغیب کند.
 
وی با بیان اینکه باید نتیجه مخاطب‌یابی و میزان استقبال مردم از نمایشگاه را در انتهای کار ارزیابی کنید خاطر نشان کرد: در یک نظرسنجی محاسبه شده و به نحوی که بتوانید به خوبی نظرات مخاطبین را به دست بیاورید تلاش کنید متوجه شوید که از جمعیت چهار میلیونی مشهد چه تعداد به این نمایشگاه آمده و چه تعداد نسبت به قرآن دارای معرفت بیشتری شده‌اند.
 
علم الهدی با انتقاد از شهرداری نسبت به تبلیغات نمایشگاه قرآن و عترت در مشهد گفت: امروز 11 ماه رمضان است و هفت روز دیگر یعنی در 18 ماه مبارک نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت در مشهد آغاز به کار می‌کند اما متاسفانه در بیلبوردها و در سطح شهر تبلیغات مناسبی در خصوص برگزاری این نمایشگاه بزرگ دیده نمی شود.
 
وی ادامه داد: جمعیت چهار میلیونی مشهد مقدس در ایام ماه مبارک رمضان علاقه‌مند به قرآن ودر هر خانه و در هر محله ای دوره ختم قرآن برگزار است اما آیا تمام مردم از برگزاری چنین نمایشگاهی باخبر و به نمایشگاه می‌آیند.
 
عضو خبرگان رهبری تبلیغات تصویری در شهر مشهد را نیاز اساسی دانست و یادآور شد: باید در بدنه اتوبوس‌ها و در دیوار و محل‌های نصب بنرها تبلیغات نمایشگاه قرآنی انجام بگیرد و این برای شهرداری ضرری وارد نخواهد کرد.
 
علم‌الهدی ضمن تشکر از زحمات متولیان امر و مسئولان شهرداری نسبت به تبلیغات نهمین دوره نمایشگاه قرآن و عترت بیان کرد: باید تلاش شود به نحوی رفتار کنیم که مردم از برگزاری چنین نمایشگاهی در شهر خود مطلع و جهت دریافت پیشرفت‌هایی که در نحوه قرائت قرآن و ارائه نوآوری‌ها در خصوص قرآن به این نمایشگاه آمده و بهره لازم را ببرند.
 
وی در ادامه به آسیب‌شناسی در هشتمین دوره نمایشگاه قرآن و عترت پرداخت و بیان داشت: در سال گذشته غرفه‌ها بسیار تنگ و هم چسبیده بود و این موجب می‌شود سردرگمی خاصی در مخاطب ایجاد و فضای تاریک و تنگی در ذهن مخاطب شکل بگیرد.
 
امام جمعه مشهد در خصوص نگاه عفاف و حجاب در نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد خاطر نشان کرد: شما باید تلاش کنید الگوی حجاب در نمایشگاه ارائه دهید نه کالای حجاب و به قوت سلسله الگوهای حجاب را معرفی و کمی از مشکلات بدحجابی را در شهر مشهد را کاهش دهید.
 
علم‌الهدی به علاقه برخی جوانان در تنوع پوشش اشاره کرد و گفت: برخی از خانم‌های بدحجاب به ما مراجعه می‌کنند و می‌گویند متاسفانه در کشور الگوهای متنوع و رنگارنگ در خصوص پوشش و حجاب وجود ندارد و اکثر الگوهای ارائه شده از سوی غرب و وارداتی می‌باشند و این موجب می‌شود که این ناهنجاری در کشور رشد کند.
 
امام جمعه مشهد با بیان اینکه اگر خانمی نمی‌خواهد چادر بپوشد به معنای این نیست که می خواهد بدحجاب باشد گفت: برخی از زنان شاید نخواهند چادر سر کنند اما به دنبال حجاب مناسب در قالب مانتو و مقنعه و حجاب‌های مناسب دیگر هستند اما متاسفانه متولیان امر در کشور نتوانستند الگوهای حجاب در قالب لباس های رنگارنگ و مناسب به نسل جوان ارائه دهند.
 
علم‌الهدی با اشاره به اینکه بیش از 70 درصد لباس ها و الگوهای پوشش در کشور ما وارداتی هستند گفت: جریانی که باید بحث الگوسازی در حجاب را پشتیبانی می‌کرد متاسفانه کار خود را به درستی انجام نداد و از طرفی تبلیغات مناسب از سوی ارگان‌های مسئول آن گونه که باید برداشته نشد و سرانجام به شرایط کنونی رسیدیم که این خواسته ما نبوده است.
 
وی در پایان با بیان اینکه ما مشکلات بسیاری در ابتدای انقلاب داشتیم و توانستیم آنها را از پیش رو برداریم بیان کرد: برای حجاب نیز می‌شود الگوهای متنوع و مناسب ایجاد کرد و در نمایشگاه عفاف و حجاب باید به دنبال ارائه مدل‌های متنوع و الگوهای مناسب با آن باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار