به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، همه دوست دارند در مصرف غذاهای خوشمزه و شیرینی ها، بویژه در ماه رمضان زیاده روی کنند، اما لازم به ذکر است که بسیاری از شیرینی هایی که در طول این ماه استفاده می شود از آرد، شکر، روغن، کره و آجیل ساخته شده است که باید در خوردن آن اعتدال داشت.
آیا می شود غرق در شیرینی شد و سالم ماند؟
بله، اما فقط در صورتی که با حداقل چربی و کالری کم آماده شده باشد.
برای درست کردن شیرینی با کالری و چربی پایین به نکات زیر توجه کنید:
به جای خریدن یا درست کردن شیرینی با خامه، آن را با پنیر کم چرب درست کنید و بدون اضافه کردن شکر مصرف کنید.
از محصولات لبنی کم چرب استفاده کنید.
از استفاده از کره و روغن اجتناب کنید و به جای آن از روغن ذرت، آفتابگردان یا روغن کانولا استفاده نمایید.
به کیک ها، خامه و عسل اضافه نکنید، بلکه به جای آن از شکر کم کالری استفاده کنید.
سعی کنید میزان استفاده آجیل در کیک و پودینگ ها را کاهش دهید و آن را با پودر دارچین جایگزین کنید.
به آب میوه ها شکر اضافه نکنید.
آیا می توان شیرینی را بلافاصله بعد از افطار خورد؟
خوردن شیرینی بلافاصله بعد از افطار اندازه معده را افزایش می دهد و می تواند باعث تأخیر در هضم شود؛ همچنین می تواند به نوسانات در سطح قند خون منجر شده که باعث افزایش ولع شما برای مصرف شیرینی بیشتر می شود، به همین دلیل توصیه می شود که دو سه ساعت بعد از افطار شیرینی مصرف شود.