کد خبر:۳۳۵۸۷۱
توسط پژوهشکده اویونیک صنعتی اصفهان و سازمان صنایع هوایی؛

دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزارمی‌‌‌شود

دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران به همت پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان و سازمان صنایع هوایی 14 و 15 بهمن ماه سال جاری در این دانشگاه صنعتی برگزار خواهد شد.
دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزارمی‌‌‌شود
 
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران به همت پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان و سازمان صنایع هوایی 14 و 15 بهمن ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.

 

رئیس پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان در این خصوص گفت: مهندسی اویونیک یکی از شاخه‌های مهندسی برق است که پیرامون طراحی و ساخت کلیه سامانه‌های مخابراتی، ناوبری، الکترونیکی، کنترل و هدایت سخت افزاری و نرم افزاری انواع پرنده‌های مسافربری، نظامی، بدون سرنشین و همانند آن فعالیت می‌کند.

 

وحید غفاری نیا با اشاره به تمرکز بخش قابل توجهی از مراکز علمی و تحقیقاتی فعال در حوزه مهندسی اویونیک کشور در اصفهان تصریح کرد: در این راستا برگزاری دومین دوره از این کنفرانس دوسالانه به دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان مجری اصلی طراحی و تلفیق تجهیزات بخش اویونیک طرح کلان ملی طراحی و ساخت هواپیمای جت مسافربری 150 نفره واگذار شد.

 

وی با بیان محورهای اصلی این کنفرانس ملی تصریح کرد: سامانه‌های اویونیک هواگردهای مسافری، نظامی، فضایی و بدون سرنشین، تلفیق و یکپارچه‌سازی سامانه‌های اویونیک در هواگردهای مسافری، نظامی، فضایی و بدون سرنشین، مدیریت ترافیک هوایی، پرواز تجمعی، شبیه‌سازهای پرواز و چالش‌ها و گلوگاه‌های اویونیک در ایران سرفصل های اصلی این کنفرانس را شامل می شود.

 

دبیر دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران مقالات نوآورانه مرتبط با زمینه مهندسی اویونیک شامل برق، الکترونیک، کنترل، مخابرات، ناوبری، سخت افزار و نرم افزار مرتبط با تمامی کاربردهای هوانوردی را از جمله زمینه های قابل ارائه در این کنفرانس عنوان کرد و گفت: از میان مقالات ارسالی در فرمت ارائه شده و پس از اخذ تایید کمیته علمی، ارائه دهندگان بهترین مقاله و نیز بهترین مقاله دانشجویی با اهدای جوایز نفیسی تجلیل خواهند شد.

 

غفاری نیا تصریح کرد: علاوه برحضور متخصین مطرح داخلی و خارجی در این کنفرانس به عنوان سخنرانان کلیدی، برگزاری کارگاه های آموزشی جانبی به منظور آشنایی هرچه بیشتر شرکت کنندگان با آخرین دستاوردهای حوزه مهندسی اویونیک و نیز برگزاری نمایشگاه دستاورهای شرکت های صنعتی و دانش بنیان در این حوزه، بخش های جانبی دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران را تشکیل می دهد.

 

وی در پایان با اشاره به برگزاری این کنفرانس در 14 و 15 بهمن ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی اصفهان خاطرنشان کرد: علاقه مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات خود می توانند حداکثر تا 30 مهرماه به سایت  www.icas.iut.ac.ir مراجعه کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار