کد خبر:۳۴۹۶۸۷
مدیر اجرایی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد ایلام:

آفت تمام دولت‌ها به چالش کشیدن عملکرد دولت پیش از خود است

مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام گفت: یکی از نقاط ضعف و آفت تمام دولت‌ها، نفی‌کردن و به چالش کشیدن عملکرد دولت پیش از خود است.

فرید دوستی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: کینه حزب دموکرات از انقلاب اسلامی ایران با تسخیر سفارت آمریکا توسط سربازان امام (ره) و شکست کارتر در انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد.
 

وی افزود: یکی از مهمترین دلایلی که باعث شد اوباما ایران را به پای میز مذاکره دعوت کند، انتقام از مخدوش شدن چهره حزب دموکرات و مختومه کردن پرونده هسته‌ای ایران است، غایت این حزب براندازی نظام کنونی ایران است؛ اما اعضای آن به صراحت اعلام می‌دارند که این امر حتی در مقیاس کوچک ولو باز کردن پیچ‌های تاسیسات هسته‌ای ممکن نیست.
 

مدیر امور اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب و وزیر امور خارجه ایران، تیم ایشان را فرزندان انقلاب و دلسوز این کشور دانست و افزود: یکی از نقاط قوت تیم مذاکره کننده استفاده از ادبیات خاص در برابر دشمن است، جامعه جهانی در طول مدت مذاکرت به صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای ایران واقف شد.
 

دوستی، مقامات آمریکایی را دست نشانده لابی صهیونیست و تامین کننده مطامع آنان اعلام کرد و بیان داشت: چرا تونی بلر که پیش از توافق حمله به عراق یکی از شهروندان و سیاستمداران متوسط انگلیس به شمار می‌رفت، هم اینک به یکی از ثروتمندان بریتانیا تبدیل شده است؟ ماهیت این رژیم‌ها براساس مادی گرایی است و ایدئولوژهای خدامحورانه برایشان هیچ جایگاهی ندارد.
 

وی با بیان اینکه سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های ایران در کشورهای جهان باید منادی فرهنگ ناب اسلامی و وجهه‌ای از سیره خمینی کبیر (ره) و رهبر معظم انقلاب باشند، تصریح کرد: یکی از ضعف‌های عملکرد وزارت خارجه در دولت یازدهم این است که سیکل انتخاب سفیران و دیپلمات‌های ایرانی بر اساس رابطه است نه شایسته سالاری و ضابطه.
 

مدیر اجرایی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد ایلام با ابراز تاسف از دیپلماسی ضعیف سفیران ایران در کشورهای مختلف گفت: دیپلمات‌های کشورمان نتوانسته‌اند پیام انقلاب ایران، آموزه‌های شهید مطهری و بزرگان این مرز و بوم را به کشورهایی که در آن مشغول به خدمت هستند انتقال دهند، از همه مهم‌تر، اینان نتوانسته‌اند رهبر معظم انقلاب به عنوان فصل‌الخطاب امت اسلام به جهانیان معرفی کنند.


دوستی تاکید کرد: نمایندگی‌های ایران در کشورهای مختلف دنیا باید مامنی برای جوانان ایرانی باشند و به گونه‌ای رفتار کنند که مردم ایران به کشورشان ببالند؛ اما عدم ارتباط گیری سفیران ایران با کشورهایی که در آن خدمت می‌کنند، بسیار مشهود و ملموس است.
 

وی گفت: عملکرد فعالیت‌های مثبت ایشان به حیطه سیاست خارجه محدود نمی‌شود. کنترل مصرف بی‌رویه حامل‌های انرژی از طریق هدفمند کردن یارانه‌ها فعالیتی بود که هیچ کدام از دولت‌های سازندگی و اصلاحات جسارت انجام آن را نداشتند، رضایت وزیر نفت دولت یازدهم از تداوم این رویه حکایت از موفقیت این طرح دارد.


مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام طرح مسکن مهر را مهم‌ترین عامل در کنترل قیمت زمین و مسکن و قطع شدن دست رانت خواران و زمین خواران دانست و افزود: دولت‌های نهم و دهم به جوانان بها می‌دادند و با سپردن بسیاری از سیاستگذاری‌ها به این قشر زمینه شکوفایی نسل جوان را فراهم می‌کردند.


دوستی با اشاره به اینکه ادبیات احمدی‌نژاد در شش سال نخست ریاست جمهوریشان به گفتمان رهبر معظم انقلاب نزدیک بود، ادامه داد: بنده به عنوان مشاور امور جوانان استانداری ایلام شاهد بودم وقتی که احمدی‌نژاد به ایلام آمد به دلیل خدمت بی‌وقفه تا ساعت ۲ شب و رسیدگی به مشکلات موجود دچار افت فشار شد تا جایی که به وی سرم وصل کردند.
 

وی با تاکید بر اینکه عملکرد احمدی‌نژاد تا آنجا که در چارچوب نظام بودند، قابل تقدیر است، گفت: میزان راهسازی که در دولت‌های نهم و دهم انجام شد در هیچ برهه‌ای از تاریخ معاصر ایران ثبت نشده است؛ اما وی ضعف‌هایی داشت که یکی از آن‌ها عدم استفاده از خرد جمعی و تصمیم گیری بدون استفاده از مشاوران متبحر بود.
 

مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام افزود: یکی از نقاط ضعف و آفت تمام دولت‌ها، نفی کردن و به چالش کشیدن عملکرد دولت پیش از خود است؛ روحانی نیز از این قاعده مستثنی نیست. در این میان نکته جالب این است که وی سیاست‌هایی را دنبال می‌کند که در زمان احمدی‌نژاد نیز اجرا می‌شد؛ با این تفاوت که ادبیات روحانی با ادبیات احمدی‌نژاد متفاوت است.
 

دوستی تصریح کرد: کاهش بازدهی اداری در ایران از زمان خاتمی آغاز شد، وی در آخرین سال ریاست جمهوری خود به جذب نیروی کار در مقیاس بی‌‌‌نهایت اقدام کرد؛ به گونه‌ای که تا به امروز نیز چوب این اشتباه وی را می‌خوریم.
 

وی با اشاره به افزایش فساد در لایه‌های مختلف جامعه گفت: رهبر انقلاب می‌فرماند: آفت انقلاب ما این است که مادی گرایی در جامعه رواج یابد تا هنگامی که مناسبات اداری بر مبنای رابطه مداری انجام می‌شود، انتظار برای کاهش فاصله طبقاتی، کاهش فساد و اجرای عدالت معنا ندارد. چرا حقوق یک کارمند ساده اداره تامین اجتماعی از درآمد ماهیانه اساتید و معلمان به عنوان انسان سازان این جامعه بیشتر است؟
 

مدیر اجرایی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد ایلام ادامه داد: نارضایتی اجتماعی از آنجا شروع می‌شود که کارکنان صدا و سیما ۷۰ درصد و معلمان ۳۰ درصد به حقوقشان افزوده می‌شود، آیا این عدالت است؟ بنابراین تا زمانی که سرچشمه‌های فساد و رقابت برای مادی گرایی در سطح ادارات خشکیده نشده‌اند، نباید توقع داشت که زنجانی‌ها و خسروی‌ها به صورت قارچ گونه ظاهر نشوند.
 

دوستی به فساد مالی آقا‌زاده‌ها و سیاستمداران کشورمان اشاره کرد و گفت: وقتی وزیر کشور در دولتهای پیشین برای استیضاح نشدنش به نمایندگان مجلس زمین هدیه می‌دهد، چگونه می‌توان انتظار داشت که سلامت اداری در این جامعه حفظ شود؟ کمرنگ شدن معنویت در مملکتی که به نام امام علی(ع) مزین شده مشکلی است که باید از طریق قانونمداری و فرهنگ سازی مداوا شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار