به گزارش «خبرگزاری دانشجو»،علی محمدپناه، مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان گفت: امسال اردوهای جهادی از اول شهریور ماه به مدت 12 روز و با حضور 500 دانشجوی دختر و پسر از تمام دانشگاه های سطح استان کردستان برگزار می شود.
محمدپناه با بیان اینکه از این تعداد 70 درصد را دانشجویان دختر و 30 درصد را دانشجویان پسر تشکیل می دهد گفت: دانشجویان اعزامی در روستاها و مناطق محروم چهار شهرستان قروه, بیجار, سقز و مریوان مشغول خدمت رسانی خواهند شد.
وی تصریح کرد: اردوهای جهادی در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری با محوریت شعار سال در عرصه فرهنگ و اقتصاد و مدیریت جهادی, تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس در بین دانشجویان, غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها, بارور سازی اقتصادهای محلی با عنایت به شعار سال, ایجاد اعتماد عمومی و خوشبینی مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تقویت وحدت و انسجام بین مردم در بعد باورهای دینی و ملی برگزار می شود.
مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان برگزاری اردوهای جهادی را باعث ایجاد نشاط و شادابی در بین دانشجویان, حضور به موقع با امکانات و آمادگی لازم برای کمک و خدمت رسانی به مردم مناطق محروم, گسترش فعالیت های خودجوش و تقویت کارگروهی در بین دانشجویان, توسعه علمی, آموزشی و فرهنگی در مناطق محروم, کسب تجربه و افزایش مهارت های تخصصی دانشجویان, شکوفایی استعدادها, ابتکارات و مهارت های دانشجویان, شناسایی و تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به فرصت ها, محدودیت ها و تهدیدهای مناطق محروم و حرکت در راستای شکوفایی اقتصادی مناطق محروم دانست.
محمدپناه افزود: از اردیبهشت امسال به منظور نيازسنجي و عرصه یابی منطقه، گروه هاي تحقيقاتي مختلف از بين دانشجويان را به مناطق محروم اعزام و جلساتي را با مسوولین محلی و استانی, ائمه جمعه و جماعات، بخشداران، دهياران و مديران مدارس مناطق محروم داشتيم تا بهتر با نيازها و محروميت هاي مناطق آشنا شويم و طرح ها و برنامه ريزي هاي خود را بر همین اساس انجام دهیم.
وی با بیان اینکه دانشجویان براساس رشته های تحصیلی خود در گروه های مختلف عمرانی, کشاورزی, منابع طبیعی و آبخیزداری دامپروری, پزشکی, آموزشی و... سازماندهی شده اند گفت: دانشجویان گروه عمران به بهسازی و مرمت مدارس, مساجد, خانه محرومان, ساخت خانه عالم, لایه روبی قنات, ساخت استخر و... مشغول میشوند.
به گفته محمدپناه در بحث بهداشت و درمان, دانشجویان رشته پزشکی به آموزش و ارائه خدمات بهداشتی به مردم روستاهای محروم خواهند پرداخت و دانشجویان گروه دامپزشکی در سه حوزه آموزش, پیشگیری و درمان بیماری های دام و طیور اقدام به ارائه خدمت رسانی و محرومیت زدایی به مردم مناطق محروم با توجه به توان و تخصص خود خواهند کرد.