حسین خان محمدی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: فلسطین پس از جنگ جهانی اول و فروپاشی امپراتوری عثمانی از سال 1918 تا سال 1947 به مستعمره بریتانیای کبیر تبدیل شد، در این مدت درگیریهای شدیدی بین ساکنان یهودی و اعراب این سرزمین حادث میشد. با انتشار اخباری از یهودیکشی توسط آلمان نازی و مطرح شدن افسانه هولوکاست در سال 1939 توجه تمام دنیا به یهودیان معطوف شد، با پایان یافتن جنگ جهانی دوم در سال 1948 موضوع یافتن سرزمینی برای قوم یهود با شعار ملت بیسرزمین در انتظار سرزمین بیملت برجسته شد.
وی سال 1948 را آغاز شکلگیری اسرائیل دانست و افزود: یک روز پیش از آنکه کشور انگلستان موضوع خاتمه یافتن حاکمیت خویش بر فلسطین را اعلام کند، حکومت نامشروع اسرائیل متولد شد، با اعلام تسلط یهودیان بر فلسطین، کشورهای عرب منطقه به جنگ با اسرائیل پردازند؛ اما پس از یک هفته متحمل شکست سنگینی شدند. سازمان ملل پس از گذشت هشت ماه پیمان صلحی را به تصویب رساند که در نتیجه آن نوار غزه و کرانه باختری رود اردن در اختیار کرانه باختری قرار گرفت، سایر مناطق فلسطین نیز در سیطره اسرائیل گرفت و بیت المقدس مرکز بینالمللی اعراب و یهودیان شد.
غزه بعد از هنگکنگ و سنگاپور سومین نقطه پرجمعیت جهان محسوب میشود
فعال سیاسی دانشگاه جندی شاپور با بیان اینکه خیانت اعراب در موضوع فلسطین از یارکشی وی در تسلط بر نوار غزه از سوی مصر و سیطره بر کرانههای باختری از سوی اردن آغاز شد، تصریح کرد: غزه دارای شهرهای رفح، خان یونس، بیت الحم، غزه بزرگ و غزه شمالی است، وجه نامگذاری این منطقه به غزه به دلیل استفاده از نام بزرگترین استان این نوار مرزی است. 99 درصد از جمعیت مذهبی این منطقه را مسلمانان و یک درصد را مسیحیان تشکیل میدهند؛ البته تا سال 2005 تعداد 7700 اسرائیلی در غزه ساکن بودند که در سال مذکور از این منطقه خارج شدند، پس از این رویداد بود که غزه در اختیار تشکیلات خودگردان قرار گرفت.
خان محمدی ادامه داد: پس از تشکیل پارلمان دولت ملی و انتخابات مجلس، حماس صاحب اکثریت آرا شد و محمودعباس، اسمائیل هنیه را به عنوان نخستوزیر انتخاب کرد؛ اما پس از سال 2007 و اختلاف میان حماس و تشکیلات خودگردان، نیروهای تشکیلاتخود گردان از غزه اخراج شدند و حکومت غزه در اختیار دولت اسمائیل هنیه قرار گرفت.
وی جمعیت نوار غزه را یک میلیون و 800 هزار نفر اعلام کرد و بیان داشت: این منطقه بعد از هنگکنگ و سنگاپور سومین نقطه پرجمعیت جهان محسوب میشود، وسعت غزه حدود 340 کیلومتر است و از شرق و شمال به اسرائیل، از جنوب به مصر و از غرب به دریا مرتبط میباشد، گرایشهای مذهبی در میان مسلمانان این منطقه مالکی و شافعی هستند؛ اما دستگاه تفرقه افکن جهان عرب با محوریت وهابیت اعلام میدارند که مردم باریکه غزه ناصبی هستند و با شیعیان دشمنی دیرینه دارند؛ این در حالی است که برخی از مساجد نوار غزه به نام اهل بیت مزین شدهاند و مردم آن به خاندان رسول الله (ص) و شیعیان ارادت خاص دارند.
دانشجو دانشگاه جندی شاپور شرایط زمانی حاکم مانند؛ جام جهانی فوتبال و حضور داعش در عراق را بهترین فرصت برای اسرائیل و و وقوع جنایتهای جدید در غزه برشمرد و خاطرنشان کرد: باید بر وجود رهبر فرزانه و خردمندمان ببالیم، ایشان مدتها پیش، خبر حمله رژیم صهیونیستی به غزه را اعلام کرده بودند، ایشان خطر اصلی دنیای اسلام را اسرائیل عنوان کردند و فرمودند: گروههای فریب خورده موسوم به داعش، بلای جان اسلام نیستند. دشمن صهیونیستی بر این موضوع که با استفاده از گروههای منحرف و افراطی مسلمان میتواند به تضعیف خط مقاومت به ویژه ایران نائل آید حساب ویژهای باز کرده است.
یکی از اهداف اسرائیل در جنگ با غزه سرکوب کردن جنبشهای نوپا در منطقه است
خان محمدی با اشاره به آشتی ملی در فلسطین و خیزش اسرائیل در برابر این اتحاد، تصریح کرد: با مطرح شدن طرح بازگشت به سرزمینهای پیش از 1968 از سوی جان کری و آشتی میان حماس، جنبش فتح و تشکیلاتخودگران زمینههای آتش افروزی در فلسطین فراهم شد، اسرائیل سعی در ایجاد رعب در میان تشکیلاتخودگردان و شکست این طرح را دارد. با اخراج تشکیلاتخودگردان از غزه، رژیم صهیونیستی از این برگ برنده برای محاصره غزه به گونهای که امروزه مشاهده میکنیم استفاده کرد.
وی ادامه داد: یکی دیگر از دلایلی که اسرائیل از آن برای حمله به غزه استفاده کرد، توهم اختلاف و شکاف میان نیروهای مقاومت بود، بر اساس آمار اعلام شده 400 نفر از نیروهای حماس در سوریه به دست نظامیان سوری و رزمندگان حزب الله اسیر شدند از سوی دیگر اسرائیل با نهادن انگشت بر رفتارهای سیاسی حماس مبنی بر معرفی کردن اردغان به عنوان رهبر جهان اسلام، قطع ارتباط حماس با سوریه، سفر امیر قطر به سرزمینهای اشغالی و وعدههای وی، صهیونیستها را دچار اشتباه محاسباتی کرد.
این دانشجوی سیاسی با بیان اینکه به ظن اسرائیل، کشورهای حامی مقاومت از حول این آرمان متفرق شدهاند، ادامه داد: مقام معظم رهبری با بیان اینکه هرجا حرکتی علیه اسرائیل انجام شود، ما از آن حمایت خواهیم کرد نقشههایشان را برآب کردند، یکی از دلایلی که رژیم صهیونیستی مجبور به ورود به جنگ با غزه شد، انزوای سیاسی این رژیم، ایجاد رعب در میان کشورهای منطقه، غیر فعال کردن جنبشهای نوپا در کشورهای همسایه و مبارزه با بیداری اسلامی بود، ذکر این نکته ضروری است که وقوع جنگ مذکور برای ایجاد نارضایتی در اذهان عمومی مردم فلسطین نسبت به حماس نیز است.
خان محمدی به مطالبات دولتمردان کنست و سردمداران حکومت کنونی اسرائیل مبنی بر ابقا در دور بعدی انتخابات این رژیم نامشروع اشاره کرد و بیان داشت: یکی از کشورهایی که به شدت از طرح تجزیه خاورمیانه حمایت میکند، رژیم نامشرع اسرائیل است؛ بنابراین قصد دارد با ایجاد ناامنی در منطقه دست ایران را از پیکان مقاومت کوتاه کند و با تضعیف نظامی حماس موشک ها و تونلهای موجود در غزه و کرانه باختری را امحا نماید.
به ازای هر کودکی که در غزه شهید میشود، سه کودک به دنیا میآید
وی با اشاره به توانمندی نظامی نیروهای مقاومت در هدف قرار دادن ساختمانهای استراتژی و سران بلند پایه اسرائیل گفت: در آن سوی میدان جنگ، مردم غزه قرار دارند که 70 درصد از شهدایشان را زنان و کودکان تشکیل میدهد؛ اما چرا اسرائیل بر نسلکشی و کودککشی مداومت میورزد؟ تاکید این رژیم بر قتل و عام زنان باردار است زیرا در این صورت دو نفر به صورت یکجا کشته میشوند، احزاب رادیکالی رژیم صهیونیستی بسیار ناسیونالیست هستند از آغاز تشکیل حکومت نامشروع اسرائیل تا به امروز مهمترین دغدغه این رژیم موضوع افزایش جمعیت و تراکم اعراب مسلمانان نسبت به یهودیان است.
این دانشجوی دانشگاه جندی شاپور به آمار اعلام شده از سوی ICBS به عنوان مرکز آمار اسرائیل اشاره کرد و گفت: براساس تحقیقات و پژوهشهای این مرکز، اعراب اکثریت جمعیت آماری فلسطین را تا دو دهه آینده تشکیل خواهند داد، یکی از دلایل اسرائیل برای اخراج اعراب از سرزمینشان و اسکان دادن آنها در اردوگاههای اردن، لبنان و کشورهای همسایه نگرانی صهیونیستها از افزایش جمعیت مسلمانان است، اعرابی که در منطقه بیتالمقدس ساکن هستند و شناسنامه اسرائیلی دارند، هرگز احساس هویت مشترک با یهودیان نخواهند داشت، رژیم صهیون اسرائیل از کثرت و اتحاد مسلمانان هراس دارد.
خان محمدی ادامه داد: طرح بازگشت به سرزمینهای 1968 زمینه بازگشت سه تا چهار میلیون فلسطینی به سرزمینهایشان را فراهم میکرد، بازگشت فلسطینان حاوی این پیام مهم است که ترکیب جنسی و جمعیتی اعراب بر یهودیان صهیونیستی غالب خواهد شد و از سوی دیگر اسرائیل بین دو کشور عرب نشین محصور شده که این نکته زنگ خطر را برای سردمداران صهیونیستی به صدا درآورده است. تا سال 2025 جمعیت اعراب به 9 میلیون نفر و جمعیت اسرائیل به شش میلیون نفر خواهد رسید، اگر رفراندومی در سرزمین فلسطین انجام شود به یقین که نتیجه آن حکومت واحد فلسطین و به انزوا کشیدن اسرائیل خواهد بود.
وی معضل مهاجرت معکوس، تفاوت فرهنگی و تراکم جمعیت اعراب در مناطق مسلمان نشین را یکی از مشکلات رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کرد و بیان داشت: در حال حاضر 33 گرایش مذهبی، فکری و فرهنگی در اسرائیل وجود دارد، ترکیب ناموزون جمعیت در اسرائیل باعث شده است، این رژیم به سرقت منابع آبی مبادرت ورزد از سوی دیگر جنگهای دهه اخیر که موجی از وحشت را در میان مردم اسرائیل ایجاد کرده به مهاجرت مردم این منطقه منجر شده است.
این دانشجوی سیاسی تاکید کرد: هدف اسرائیل از نسلکشی در غزه و کرانه باختری جلوگیری از رشد جمعیت و پیشی نگرفتن آمار اعراب بر یهودیان است؛ اما در این کار عاجز و ناتوان میباشد زیرا به ازای هر کودکی که در نوار غزه شهید میشود 3 کودک به دنیا میآید.
هیچ رئیس جمهوری در آمریکا به قدرت دست نمییابد مگر آنکه به تایید آیپک برسد
خان محمدی در بررسی علل حمایتهای آمریکا از اسرائیل و پایبندی این کشور به رژیم وحشی صهیونیست گفت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسرائیل نقش سگ آمریکا در منطقه را برعهده دارد؛ علاوه بر آنکه انبار زرادخانه های آمریکاست، نقطه مقابل جریانهای ضد استکباری نیز هست. در طول تاریخ، یهودیان به دلیل تجارت و فساد مالی ثروتمندترین قوم بودند، مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا در تسلط و سیطره لابی صهیونیست و موسسه آیپک میباشد، هیچ رئیس جمهوری در ایالات متحده به قدرت دست نمییابد؛ مگر اینکه به تایید این موسسه برسد حتی باراک اوباما برای اینکه ثابت کند مسلمان نیست به بیت المقدس سفر کرد و با اجرای شعائر دین یهود عدم وابستگی خود را به دین اسلام اثبات کرد.
وی با بیان اینکه در جریان مذاکرات آمریکا با ایران، آی پک بدون توجه به آبروی ایالات متحده و بدون هیچ نگرانی از متضرر شدن آمریکا 18 روز دولت و بخش اداری این کشور را تعطیل کرد، ادامه داد: آمریکا دادههای اطلاعاتی خویش را در اختیار اسرائیل قرار میدهد، انبارهای تسلیحاتی صهیونیستها را پر می کند، به اسرائیل مساعدت 250 میلیون یورویی اختصاص میدهد و مانع از تصویب قطعنامه در سازمان ملل علیه اسرائیل میشود.
فلسطین توسط امام راحل (ره) احیا شد
این دانشجوی دانشگاه جندی شاپور خاطرنشان کرد: دولت مصر با امضا پیمان کمپ دیوید مسیر سیاست خود را از محور عربی- اسلامی به سوی محور اسرائیلی- آمریکایی سوق داد، دولت کنونی مصر در حال سرکوب اخوان المسلمین است اما با این حال تعلل این کشور در باز کردن مرز رفح و بیتوجهی به تعهداتش در اجلاس غیرمتعهدها غیر قابل اغماز میباشد.
خان محمدی با بیان اینکه فلسطین توسط امام راحل (ره) احیا شد، گفت: اصول جمهوری اسلامی ظلمستیزی و عدم پذیرش ظلم است، اگر انقلاب اسلامی به وقوع نمیپیوست، نامی از فلسطین در جهان نمیماند، پس از گذشت سالهای متمادی از فرمان امام مبنی بر زنده نگه داشتن نام قدس، مردم انقلابی ایران در صورت وجود امکانات، حاضر هستند که به فلسطین عازم شوند و با صهیونیست مبارزه کنند.