به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، موسی صالحی امروز در نشست خبری همایش ملی چهارمین مدرسه تابستانی علوم بین رشتهای با اشاره به ماموریت سنگین رسانهها در برگزاری چنین برنامههایی گفت: انسان در یک بعد رشد نمیکند و تمام متخصصین باید جمع شوند و برنامهریزی مشترک برای سعادت و سلامت داشته باشند.
وی با بیان اینکه در یک دوره چهار روزه نمیتوان هدف اصلی را محقق کرد، افزود: باید چندین نشست برای به کارگیری این هدف داشته باشیم و قدمهای بعدی باید در طول سال توسط سایر گروهها برداشته شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه بسیاری از متخصصین هستند که در رشتهای تخصص دارند؛ اما برای مثال قلب آنها دچار مشکل است، تصریح کرد: در بعد تغذیه به حدی اطلاعات ما کم است که یک ملت دارند نان مسموم میخورند.
صالحی افزود: برنج و نان سفید جز بیماری قلبی و سرطان چیز دیگری ندارد.
وی با بیان اینکه در کشور ما 90 درصد آب در کشاورزی و به خصوص در سه کشت برنج، گندم و ذرت مصرف می شود، تصریح کرد: این میزان در سایر کشور ها 70 درصد می باشد.
این مقام مسئول با بیان اینکه 30 درصد از آب استان فارس در تهیه و پخت برنج مصرف می شود، تاکید کرد: برنج سفید یعنی نشاسته خالص که وارد بدن میشود و پس از آن جذب خون میشود.
صالحی افزود: به این معنا که ملت ما با 80 تخصص مختلف دست به دست هم میدهند و هر چه آب و زمین داریم برای برنج سفید مصرف میکنند.
وی تصریح کرد: گیجی، کلسترول و سرطان نتیجه خوردن این برنج است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: زمانی که مهندس کشاورزی ما از تغذیه اطلاعی ندارد و متخصص تغذیه نیز از سایر علوم، نتیجه این میشود که پوست برنج و گندم گرفته میشود و چیزی از آن باقی نمیماند.
صالحی با بیان اینکه اگر دستکاری انسان در نعمتهای طبیعی خدا نبود بسیاری از مشکلات وجود نداشت، گفت: پنج قاشق برنج قهوهای فرد را سیر میکند اما به دلیل گرفتن سبوس آن فرد با یک دیس برنج سیر میشود.