به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان، مهناز اقدسی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گلستان ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران استان، با ارئه گزارشی از عملکرد پژوهشی این دانشگاه گفت: در شش ماه اول سال 93 تعداد 251 مقاله توسط دانشگاهیان گلستان به چاپ رسید که این مقالات از IF بالایی برخوردار بودند.
وی همچنین از امضای شش تفاهمنامه با 10 پروژه تحقیقاتی توسط این دانشگاه خبر داد و این فعالیتها را در جهت پاسخگویی به نیاز و مشکلات استان خواند.
اقدسی یکی از مشکلات منطقه را آب شور اعلام کرد و اظهار داشت: توسط محققین دانشگاه گلستان طرح فناورانه تولید آب شیرین از آب شور در هفته دولت افتتاح شد که میتواند به توسعه و رفع معضلات استان کمک شایانی بکند.
معاون پژوهشی دانشگاه گلستان در ادامه ساخت پیل سوختی مورد استفاده در ساخت زیردریایی و کسب رتبه اول کنفرانس بین المللی برگزار شده در آگوست گذشته با طرح پیشنهادی تولید "نرم افزار تشخیص دست خط" را از دیگر افتخارات پژوهشی دانشگاه گلستان معرفی کرد.
وی خاطرنشان کرد: در دانشگاه گلستان دو پژوهشکده IT و نانو در دست ساخت است که ایدهها و اعضای هیات علمی و سطح سواد لازم آن را در اختیار داریم.
اقدسی اخبار دیگری مبنی بر 20 کتاب در دست چاپ این دانشگاه، کسب رتبه اول بنیاد نخبگان توسط دانشجوی دانشگاه گلستان و راه اندازی آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه در آیندهای نزدیک را نیز اعلام کرد.
معاون پژوهشی دانشگاه گلستان با بیان اینکه این دانشگاه اولین دانشگاه استان بود که در سال هشت توانست مجوز احداث مرکز رشد را کسب کند، متذکر شد: لازمه مرکز رشد ارائه امکانات به شرکتهای عضو آن است که ما تاکنون پنج شرکت را در این مراکز مستقر کردیم که دستاورد یکی از اینها توانست در جشنواره علم و عمل رتبه اول را نیز کسب کند.
وی از دیگر دستاوردهای مرکز رشد این دانشگاه به "تولید قطره گیاهی مفید برای مبتلایان به دیابت" و "تولید دستگاه هشداردهنده گاز" اشاره کرد.
اقدسی در پایان با اشاره به کمبود فضای فیزیکی در دانشگاه گلستان از راکد بودن مرکز رشد این دانشگاه به مدت یک سال نیز خبر داد و بیان داشت: پس از یک دوره رکود فضای جدید در اختیار گرفتیم و امیدواریم با تعامل مناسب با شهرکهای صنعتی برای رفع نیازهای استان موثر واقع شویم.