به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر سورنا ستاري در حاشيه نشست خبري امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامههاي سفر كاري خود به نيويورك افزود: همكاري با ايرانيان خارج از كشور از جمله برنامههاي معاونت علمي در اين سفر است.
وي ادامه داد:در اين سفر با ايرانيان مقيم خارج از كشور چه آنهايي كه در دورههاي دكتري مشغول به تحصيل هستند و چه ايرانياني كه در شركتهاي فنآور مشغول به همكاري هستند ديدار ميشود.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با تاكيد بر اينكه در حال حاضر 9600 دانشجو در آمريكا مشغول به تحصيل هستند خاطر نشان كرد: از اين تعداد حدود 58 درصد در دورههاي دكتري در دانشگاههاي آمريكا مشغول به تحصيل هستند.
برنامههاي معاونت علمي در زمينه اجراي سياستهاي علم و فناوري
ستاري كمي سازي را از مهمترين اقدامات معاونت علمي در زمينه اجراي سياستهاي ابلاغي مقام معظم رهبري در حوزه علم و فناوري ذكر كرد و ادامه داد: در اين زمينه برنامههاي زمان بندي شدهاي را اجرايي خواهد شد كه اين برنامهها از سوي دستگاههاي ذيربط نيز به تصويب خواهد رسيد.
وي به چالشهاي موجود در اين زمينه اشاره كرد و گفت: تجاريسازي از مهمترين چالشهاي پيش روي معاونت علمي است كه در اين زمينه تلاش خواهيم كرد تا با حمايت از شركتهاي دانش بنيان زمينه مساعدي براي تجاري سازي دستاوردهاي علمي فراهم كنيم.
اقدامات معاونت علمي در زمينه حمايت از مالكيت فكري
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور مالكيت فكري را از جمله سياستهاي ابلاغي در حوزه علم و فناوري نام برد و اظهار داشت: در زمينه مالكيت فكري آئين نامه مفصلي تدوين شده است كه اين آئيننامه در حال نهايي شدن است.
وي ادامه داد: در زمينه مالكيت صنعتي نيز در كميسيون علمي دولت لايحهاي در دستور كار قرار دارد كه اميدواريم در اواخر شهريور ماه به صحن دولت ارائه شود.
ستاري همچنين با تاكيد بر برنامههاي اين معاونت در زمينه شناسايي نخبگان يادآور شد: آئيننامههايي كه در اين زمينه تدوين و ابلاغ شدهاند از مهر ماه سال جاري اجرايي خواهد شد.