آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۷۷۸۹
در آستانه سفر رئیس جمهور به نیویورک-4

صدیقی: انتظار داریم رئیس جمهور از جسارت انقلابی لازم برای بیان پیام انقلاب برخوردار باشند

مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی در آستانه سفر رئیس جمهور به نیویورک گفت: انتظار داریم رئیس جمهور از جسارت انقلابی لازم برای بیان پیام انقلاب در نیویورک برخوردار باشند.

به گزارش "خبرگزاری دانشجو"، مجتبی صدیقی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مرکزی؛ سفر رئیس جمهور به نیویورک را فرصتی مناسب جهت ارتباط‌گیری و بیان دیدگاه‌های ملت ایران در سطح بین‌المللی خواند و گفت: چگونگی استفاده از این فرصت از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

وی افزود: در دوران رؤسای جمهور پیشین مانند دوران ریاست مقام معظم رهبری بهترین و درخشان‌ترین حضورها را شاهد بودیم، در زمان هاشمی گاهی با حضور پررنگ و مثبت ایشان مواجه بودیم و گاهی هم این حضور قابل نقد بود، اما در زمان خاتمی نقدی‌های جدی بر ایشان و شیوه حضور ایشان وارد است.

 

صدیقی در ادامه گفت: در زمان مسئولیت احمدی نژاد به عنوان رییس جمهور، در شش سال اول شاهد حضور محکم و تأثیر گذار، علی رغم نقدهای که به ایشان وجود دارد، بودیم.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مرکزی با ابراز امیدواری از این مسئله که حسن روحانی بتواند خط انقلابی نظام را در سازمان ملل مطرح کند، گفت: همان طور که رهبر انقلاب فرمودند ما آماده دیپلماسی و گفتگو هستیم و این مسئله باید باز هم اعلام بشود.

 

وی در تشریح دیگر فرصت‌های این سفر از برقراری ارتباط با گروه‌های ضد جنگ و ضد استکباری نام برد و گفت : چرا صرفاً دیدارها تنها به یک سری از افراد و جریان‌های خاص محدود می‌گردد؛ ما چرا از جریان ضد جنگ(anti war )در آمریکا استفاده نکنیم، این‌ها می‌توانند پیام رسانان خوبی برای نظام اسلامی باشند و نباید پیام انقلاب خود را صرفا منحصر در nbs ،cnn و غیره بکنیم.

 

صدیقی افزود: اگر بتوانیم با دستگاه‌هایی که در داخل خاک آمریکا در حال مبارزه و ایستادگی در مقابل استکبار دولتی آمریکا هستند ارتباط بگیریم، یک فرصت بزرگ برایمان فراهم می‌‍کند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مرکزی از نیاز کشور به بیان شفاف و صریح و بدون مصلحت اندیشی مواضع انقلابی توسط رئیس جمهور گفت و ادامه داد: انتظار داریم روحانی از جسارت انقلابی لازم برای بیان پیام انقلاب برخوردار باشند؛ ما با تعارف نمی‌توانیم با نظام سرکوب‌گر بین الملل تعامل بکنیم.

 

تاکید بر دیپلماسی عمومی دیگر موضوعی بود که مورد اشاره صدیقی قرار گرفت که وی در شرح این فرصت گفت: دیپلماسی رسمی یک ظرفیت مشخص و محدودی دارد اما در برابر ما یک جبهه دیپلماسی عمومی عظیمی وجود دارد که اگر رئیس محترم جمهور بتواند با برنامه‌ریزی و با تعیین تیم قدرتمند رسانه‌ای از این فرصت استفاده کند، یک امتیاز مغتنم برای کشور خواهد بود.

 

صدیقی با اشاره به اقدام نابجای صورت گرفته از جانب دولت در نشست سال گذشته سازمان ملل بیان کرد: نقدی‌های جدی به سفر سال ۹۲ روحانی وجود داشته که فکر می‌کنم بهتر از این‌ها می‌شد در این سفر عمل کرد و مذاکره تلفنی که بین رئیس جمهور ایران و آمریکا ایجاد شد، قابل نقد است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مرکزی از جریان خاص سیاسی که رنگ روشنی میان مردم ندارد به عنوان واسطه در این مذاکرات نام برد و افزود: فکر می‌کنم اینها را می‌توان جز اقدامات نابجا محاسبه کرد، مخصوصاً آنکه به نظر نمی‌رسد نیت‌های این‌ها نیت‌های روشنی باشد.

 

وی هر نوع مواجهه رسمی با مقامات آمریکایی در این کشور را بردی برای آمریکا خواند و گفت: ابزار رسانه و رسانه‌های سلطه‌گر بین المللی دست آنهاست و ما دست برتری را در فضای رسانه‌ای نداریم که بتوانیم منطق خود را نشر بدهیم.

 

صدیقی عنوان کرد: به خاطر ضعف رسانه‌ای که عنوان شد هر نوع دیپلماسی مستقیمی معنایش این خواهد بود که نظام جمهوری اسلامی از ایده آل‌های خود عقب نشسته است؛ اگر به هر دلیلی این مواجه مستقیم دیپلماتیک انجام بشود باید با برنامه‌ریزی و شفافیت تمام باشد و مردم در جریان امر قرار بگیرند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مرکزی با طرح این سوال که  آیا مواجهه‌های پیشین ما در ژنو و غیره دستاورد و ارمغان مثبتی برای ملت و کشور داشته است، ادامه داد: آیا بعد از تمامی کار شکنی‌ها و بد عهدی‌های آمریکا باز هم صحیح خواهد بود که رئیس جمهور کشوری که سردمدار مقاومت است رودرروی رییس جمهور آمریکا بنشیند؟ما قدرت توجیه چنین رفتاری را در بین دوستان خود در منطقه و ملت‌های منطقه نداریم، توضیح این مسئله برای دوستانمان در فلسطین، عراق ، سوریه و بسیاری از کشورهای مستضعف، که این نشست‌ها به خاطر عقب نشینی نیست بلکه به خاطر نرمش قهرمانانه هست، بسیار سخت خواهد بود.

 

وی در پایان با عنوان این مسئله که نگران این ارتباطات هستیم، گفت: اگر بخواهم صادقانه عرض بکنم اتفاقی که قبلا افتاده برای ما چندان بردی نداشته است. همان طور که رهبر انقلاب فرمودند و بنده نیز با توجه به مطالعاتی که در این زمینه دارم، احساس قلبی و منطق عقلی عنوان می‌کند؛ ما در این زمینه بردی بدست نیاورده‌ایم  و نمی‌دانیم اصرار دولت به این ارتباط برای چیست و تا کجا قرار است این عقب نشینی با این مدل ادامه پیدا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار