امین مجیدیفر در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در مشهد، در خصوص سفر رئیسجمهور به نیویورک گفت: مطمئنا کمترین دستاوردی که سفر رئیس جمهور به نیویورک دارد بحث دیپلماسی عمومی و ارتباط با مردم دیگر کشورها است.
وی افزود: با توجه به اینکه امروز در کل جهان و به ویژه در منطقه خاورمیانه تندرویهایی در حال انجام است، تعامل ایران با دیگر کشورها در این خصوص خواهد توانست مشکلاتی را که منطقه خاورمیانه در بحث داعش و سوریه و همچنین مسئله هستهای ایران دارد، را بهبود بخشد.
مجیدیفر ایجاد ارتباط احتمالی بین اوباما و روحانی را بسته به فضای موجود در نیویورک دانست و گفت: ارتباط نخستی که در دور نخست سفر روحانی به آمریکا رخ داد، جهت سنجش فضای داخلی هر دو کشور بود؛ بنابراین چنانچه قرار است در این سفر چنین دیداری رخ دهد ابتدا باید فضای داخلی دو کشور را هم در بحث فضای عمومی و هم در فضای نهادهای قدرت سنجید.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص تفاوت دور نخست سفر روحانی به نیویورک با دور دوم تصریح کرد: در دور نخست، رئیس جمهور باید خود را به عنوان فردی که درصدد تعامل با جهان است، بشناساند و مطالبات خود را به عنوان دولت تحول خواه مطرح میکرد.
وی با بیان اینکه یکی از اولویتهایی که رئیس جمهور در این سفر باید به آن توجه داشته باشد، مسائل اقتصادی است؛ خاطرنشان کرد: برقراری مراودات اقتصادی، توجه به تحریمهای دارویی و هواپیمایی از جمله مسائلی است که روحانی باید در این سفر به آنان توجه داشته باشد.
مجیدیفر تعامل با دیگر کشورهای اروپایی را از دیگر مسائلی دانست که رئیس جمهور باید در این سفر به آن توجه داشته باشد و تصریح کرد: باید سایر کشورهای اروپایی را از گروه 1+5 جدا کرد؛ زیرا تمام اروپا کشورهای 1+5 نیستند؛ بنابراین دولت میتواند با برقراری تعامل با دیگر کشورهای اروپایی، اقتصاد کشور را سامان دهد.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد در پایان گفت: همچنین دولت میتواند با کشورهای آسیایی و آمریکای جنوبی رابطه برقرار کند و از توان و نفوذ آنان بهره ببرد.