آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۸۸۲
مسئول کنترل بيماري‌هاي واگير در استان فارس:

پنج نفر تاکنون در فارس به آنفولانزاي خوکي مبتلا شده اند

مسئول کنترل بيماري‌هاي واگير در استان فارس گفت: 250 مورد مشکوک مبتلا به بيماري آنفوانزاي خوکي در استان شناسايي شده که پنج مورد قطعي مبتلا به اين بيماري تاييد شده است.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، دکتر بهنام هنرور صبح امروز در نشست خبري در حاشيه سمينار يک روزه آنفولانزا در شيراز با بيان اين مطلب گفت: دو نفر از افراد مبتلا به اين بيماري مرد و سه نفر زن هستند.

وي سن چهار نفر از افراد مبتلا به اين بيماري را بين 17 تا 20 سال و يک نفر هم خانمي 45 ساله اعلام کرد و ادامه داد: سه نفر از افراد مبتلا از مسافران بازگشته از کشور عربستان و ‌يک نفر هم مسافر سوريه بوده است.

کارشناس ارشد مبارزه با بيماري هاي واگير دانشگاه علوم پزشکي شيراز يادآور شد: آنفلونزاي خوکي ممکن است از خوک يا گراز آلوده به انسان و از انسان هاي آلوده به افراد ديگر منتقل شود و علائمي شبيه به انواع ديگر آنفلونزا دارد، تشخيص سريع و درمان به موقع باعث بهبودي سريع بيماري مي شود.

هنرور اظهار کرد: بيماراني که دچار بيماري مزمن قلبي، ريوي، کليوي، کم خوني و يا نارسايي ايمني هستند و همچنين سالمندان ممکن است به دنبال بيماري آنفلونزا دچار عوارض شديدي شوند.

وي اجتماعات بسته، ‌مانند مدارس شبانه روزي و خانه هاي سالمندان را خطرناک خواند و گفت: اين بيماري موجب ابتلاء 50 درصد از افراد مي شود.

کارشناس ارشد مبارزه با بيماري هاي واگير دانشگاه علوم پزشکي شيراز اضافه کرد: دوره واگيري بيماري آنفلونزا در افراد بالغ بين سه تا پنج روز و در کودکان تا هفت روز است و مهمترين راه انتقال آن از طريق هوايي و تنفسي است.

مسئول کنترل بيماري‌هاي واگير در استان فارس بيان داشت: شستشوي صحيح و مکرر دست، خودداري از دست دادن و روبوسي، خودداري از در آغوش کشيدن يکديگر، قرار گرفتن در فاصله يک متري از ديگران، استفاده از دستمال کاغذي تميز و دفع صحيح آن، حضور نيافتن در مکان‌هاي شلوغ، استفاده از مايعات گرم، تغذيه مناسب، استراحت کافي و تنفس در هواي مرطوب براي بيماران مبتلا به آنفلونزاي خوکي توصيه مي شود./انتهاي پيام/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار