کد خبر:۳۶۰۵۱۸
جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

مهمترین ابزار جنگ با انقلاب هنر غربی است

جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با انتشار بیانیه‌ای در رابطه با برگزاری بیش از حد و خارج از کنترل کنسرت‌های موسیقی در استان کرمان اعلام کرد: مهمترین ابزار جنگ با انقلاب اسلامی هنر غربی است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از کرمان جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با انتشار بیانیه‌ای در رابطه با برگزاری بیش از حد و خارج از کنترل کنسرت‌های موسیقی در استان کرمان اعلام کرد: از مهمترین ابزارهای دنیای ملحد غرب که با آن به جنگ این انقلاب آمده‌اند، رفتارها و انگاره‌هایی که نام آن را هنر گذاشته‌اند. رفتارهایی که گاه در قالب فیلم و سینما و تئاتر، گاه در قالب نقاشی و گاه در قالب موسیقی و کنسرت نمایان می‌شود.

 

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

 

"ومن الناس من یشتری لهوالحدیث لیضل عن سبیل الله بغیر علم و یتخذها هزوا اولئك لهم عذاب مهین"

 

بعضی از مردم، سخنان باطل و بیهوده می‌خرند تا مردم را از روی جهل و نادانی گمراه سازند و آیات الهی را به استهزا گیرند، پس برای آن‌ها عذابی خواركننده است.

 

دنیایی را متصور شوید که در آن انسان‌ها از خدا بریده‌اند و خود را خدا می‌دانند، همه چیز را برای خود می‌خواهند، به دنبال ارضای نفس بی‌خدای خویشند و می‌خواهند بهشت را در همین کره زمین ایجاد کنند، همه چیز را به خدمت خود می‌گیرند تا از این دنیا بهره بیشتر ببرند و نفس غافل خود را هر چه بیشتر ارضا کنند.

 

آری این دنیا وضعیت دنیای فعلی ماست، دنیایی که در آن داشتن زرق و برق ارزش شده است، دنیایی که در آن عریانی و ولنگاری با نام آزادی با ارزش شده‌اند، دنیایی که در آن شهوت‌رانی ارزش شده است، دنیایی که در آن بشر در شمایل انسان است؛ اما مانند حیوان زندگی می‌کند و این زندگی حیوانی نتیجه بریدن از خداست و این سرنوشت محتوم هر جامعه‌ای است که خدا را فراموش کند.

 

این وضعیت سیاه و ظلمانی دنیا را احاطه کرده بود تا اینکه عصر انقلاب اسلامی مردم ایران رسید، انقلابی که نشان می‌داد مردم، از این وضعیت سیاه و ظلمانی خسته و درمانده‌اند.

 

مردمی که کاستی‌ها و نتایج دوری از خدا را چشیده بودند با انقلاب اسلامی دست به توبه‌ای عظیم زدند، توبه‌ای که مقبول حضرت حق واقع شد، توبه‌ای که مانند چشمه‌ای بود که در میان لجن‌زار دنیای مدرن و بی‌خدا در قالب انقلاب اسلامی در کنار وجود والامقام ولایت و رهبری جلوه کرد.

 

چشمه انقلاب اسلامی، جوشان و روان چنان تطهیرکننده‌ای الهی، دنیا را درنوردید و این آغاز دشمنی‌ها با این انقلاب اسلامی بود دشمنی‌هایی که در چهره‌های مختلف ظهور کرد، گاه در چهره جنگی خشن و طاقت‌فرسا درآمد، جنگی که عزیزترین عزیزانمان را فدا کردیم تا این انقلاب را از ما نگیرند، آری این انقلاب به بهای خون هزاران هزار شهید بدست آمده و حفظ شده است.

 

بعد از آنکه در جنگ سخت در مقابل غیرت شیرمردان ایرانی شکستند دشمنی خود را در چهره دیگری نشان دادند. جنگ جدید جنگی فرهنگی است، جنگی که غیرت و حیای ما را نشانه رفته است. جنگی که در آن دشمن تلاش دارد با به غفلت کشاندن انسان از اصل و فطرت خویش او را مسخ کند تا در سایه آن غیرت و حیا را از ما بگیرد تا ما هم هم‌رنگ دنیای ملحد و بی‌خدای غرب شویم. آری دشمن می‌خواهد با بی‌غیرت و بی‌حیا کردن، ما را به رنگ خویش که رنگ سیاهی و ظلمت است، درآورد.

 

از مهم‌ترین ابزارهای دنیای ملحد غرب که با آن به جنگ این انقلاب آمده‌اند، رفتارها و انگاره‌هایی که نام آن را هنر گذاشته‌اند. رفتارهایی که گاه در قالب فیلم و سینما و تئاتر، گاه در قالب نقاشی و گاه در قالب موسیقی و کنسرت نمایان می‌شود.

 

رفتارهایی که با نام هنر و فرهنگ می‌آیند تا با به غفلت کشاندن انسان ایرانی او را نسبت به خواسته‌های فطریش غافل سازند تا بار دیگر بتوانند با تکیه بر بی‌خاصیتی غافلان بر گُرده آنان بنشینند و بر آنان حکم برانند تا بار دیگر این جامعه توبه‌کننده از نسیان‌های گذشته را به لجن‌زار غفلت و دنیازدگی برسانند؛ چرا که اینان فقط در سایه بی‌خاصیتی و بی‌غیرتی ماست که می‌توانند ما را تسلیم کنند و بار دیگر سیاهی و ظلمت را بر ما مستولی کنند تا از قِبَل آن خود سودی بدست آوردند.

 

همه اینها را گفتیم تا بگوییم دنیا را جنگی عظیم فراگرفته، جنگی که یک‌سوی آن انقلاب اسلامی ایران است که حرف از خدا می‌زند و در سوی دیگرش دنیای مدرن است که حرف از نبود خدا می‌زند و ملحدانه خود را خدا می‌داند.

 

سئوال این است که در این جنگ عظیم وظیفه ما به عنوان کسی که نیاکانش غیورترین انسان‌ها بودند، کسی که خود را مسلمان و ایرانی غیرتمند می‌داند چیست؟ ما در کدامین سوی این جبهه‌ایم؟ حق را کمک می‌کنیم یا در حال یاری رساندن به باطلیم؟

 

مسئولین مملکتی و مدیران عرصه فرهنگ که حیاتشان بسته به این انقلاب است، در کدامین سوی این جبهه قرار گرفته‌اند؟ مسلما کسانی که به عنوان مدیران فرهنگی شناخته می‌شوند، لاجرم افسران این جنگ عظیم جهانی هستند، آیا اینان درک می‌کنند چه نقش تاریخی و عظیمی را بر عهده دارند؟ یا صرفا از این مدیریت برای کسب درآمد استفاده می‌کنند؟

 

مسئولانی که در این جنگ، دانسته یا ندانسته با تبلیغ و ترویج فرهنگ پَست غرب، تخم غفلت‌زدگی در این جامعه اسلامی هستند، مانند فرمانده جنگی هستند که به سمت خودی نشانه رفته و در حال کشتن یکایک نیروهای خودی هستند.

 

اخیراً در استان کرمان شاهد آنیم، که در سایه غفلت مدیران فرهنگی و سایر مسئولان که باید حافظان حریم دین در جامعه باشند و با پیاده کردن آن به وظیفه اصلیشان که خدمت به مردم است، بپردازند، در عرض چند هفته چندین و چند برنامه متفاوت و به دور از ارزش‌ها و آرمان های اسلامی، ایرانی در قالب کنسرت اجرا شده و در حال ادامه هستند، کنسرت‌هایی مذکور از ابزار و اسباب اصلی دنیای غرب برای رفع غیرت و حیا از جامعه دینی ماست و ما می‌بینیم که در این استانی مهد تمدن تاریخی و اسلامی هست، فرهنگ ضددینی و مبتذل غرب در حال تبلیغ و ترویج است، تا جامعه را به بی‌غیرتی و بی‌حیایی و در یک کلام بی‌دینی سوق دهند. آیا برای ایجاد روحیه شادابی و نشاط در فضای جامعه فقط باید به موسیقی پرداخت و راه های دیگر مسدود شدند؟


مسئولان دلسوز و زحمتکش آگاه باشند که خانواده‌های شهدا و ایثارگران، بسیجیان و دلسوختگان نظام، و تشکل جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و علاقه‌مندان به فرهنگ اصیل این استان، با درک وجود این جنگ فرهنگی بزرگ، و شناخت آرایش دشمن، بر خود لازم می‌دانیم، ضمن هشدار به مسئولانی که دانسته یا نادانسته با دادن مجوز به این کنسرت‌ها و یا سکوت در مقابل این اقدامات به جامعه خود ظلم می‌کنند، این ظلم را اگر آگاهانه باشد مصداق ظلم و خیانت به نظام و انقلاب و خون شهیدان می‌دانیم و بر خود فرض می‌دانیم که با شدت با اینگونه سیاست‌گذاری‌های فرهنگی برخورد کنیم.

 

لذا از مسئولان انتظار می‌رود با درک مسئولیت اصلی خویش پا جای پای شهدا نهند و حافظ انقلاب و آرمان‌های آن باشند و امید است در سالی که توسط مقام معظم رهبری مزین به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی گشته در روند برنامه‌های فرهنگی، برای تحقق فرمایشات رهبری و به دنبال شادی‌های ماندگار و لذت‌های واقعی باشیم تا بتوانیم به تمدن نوین اسلامی برسیم.


ما دانشجویان تشکل جامعه اسلامی، آماده و حاضریم برنامه‌ها و پیشنهادات فرهنگی خود را به سمع و نظر شما سروران و مسئولان گرانقدر برسانیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار