به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، رضا سراج، کارشناس مرکز بررسیهای استراتژیک روز گذشته در نشست تشکیلاتی مسئولان پایگاهها و دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاههای استان اصفهان با بیان اینکه استراتژی کلان کشورها در سه دسته مشتمل براستراتژی حفظ وضع موجود، کسب پرستیژ و اعتبار و توسعه طلبی است، بیان داشت: در شرایط فعلی استراتژی ملی ایران توسعه قدرت است.
وی افزود: سیر رسیدن به اهداف ملی، تمدن زایی و ظهور تمدن اسلامی است که در این راستا، تدوین سند چشم انداز و تلاش برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز استراتژی ملی کشور است.
کارشناس مرکز بررسیهای استراتژیک در ادامه با تبیین استراتژیهای چند ساله دولتهای مختلف و بررسی آنها، از جریانی پشت پرده خبر داد و تصریح کرد: دولت اول (دولت سازندگی) استراتژِی توسعهگرایی و رابطه با کانونهای قدرت را در پیش گرفت و در این برهه از زمان بوسیله سرمایه خارجیها تولید را افزایش دادند؛ اما این موضوع اثرات بسیار بدی مثل افزایش روحیه مصرفگرایی، تغییر سبک زندگی در جامعه را در بر داشت.
سراج تصریح کرد: در دولت دوم (دولت اصلاحات) استراتژی همراهی با کانونهای قدرت اتخاد شد یعنی شرط کافی در توسعه تغییر در سیاست خارجی است یا همان کداخدا پذیری است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه این توسعهگرایی و برونزایی چیز جدیدی نیست، گفت: پدر معنوی این جریان توسعهگرا، به برنامهریزی موج سوم توسعهگرایی پرداخت تا آن را بطوری نهادینه کند که دیگر قابل تغییر نباشد. این جریان نیت داشتند تا در انتخابات 84 وارد شوند و موج سوم را شروع کنند که با اشتباه محاسباتی، خود پدر معنوی این جریان وارد میدان شد؛ اما مردمی که حکومت این تفکر را قبلا دیده بودند، بخوبی به تفکر پیشرفت و عدالتی که پیشتر مقام معظم رهبری تبیین نموده بودند رای دادند.
کارشناس مرکز بررسیهای استراتژیک همچنین ادامه داد: در انتخابات 88 هم با ورود فردی که بازی هر دو جناح را خراب کرد، این پروژه به انتخابات 92 رسید و پس از اعلام رسمی این جریان با بیان کرد که مردم جهت بهبود مشکلات اقتصادی و بهبود وضع معیشتی خود به این تفکر رای داده است.
سراج افزود: دولتیها همچنین اعلام داشتند که ما باید به سمت اعتمادسازی برویم که بعد از اعتمادسازی، دنیا با ما تعامل میکند و پس از تعامل ما به توسعه میرسیم.
وی با بیان اینکه، این یک فتنه جدید است و فتنه خط قرمز انقلاب است که توسط رهبری تبیین میشود است از بسیجیان خواست تا بار دیگر نگذارند خط قرمز انقلاب بشکند.
این کارشناس گفت: در جمع فرماندهان پایگاههای بسبج دانشجویی افزود: با تشکیل جبهه فرهنگی توسط جوانان انقلابی -که البته این جبهه همان بسیج است- باید از آنها خواسته شود تا با اجتناب از دو قطبی شدن و با عدالتخواهی، مطالبه حقوق نظام، استکبارستیزی و دفاع از غرور ملی که همه انسجام بخش است، مجالی برای بازگشت فتنهگران باقی نماند.
لازم به ذکر است، این نشست که اولین نشست خط امام در سال تحصیلی جاری است، با حضور حدود 500 نفر از فرماندهان و مسئولان بسیج دانشجویی در سالن دکتر شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عصر دیروز به پایان رسید.