آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۴۳۸۳
مشاور رئیس دانشگاه امیرکبیر:

اعتراضات دانشجويان پرديس بندرعباس دانشگاه امیرکبیر منطقي است و باید در اسرع وقت حل شود

مشاور رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: اعتراضات دانشجویان پردیس بندرعباس این دانشگاه منطقی است و مشکلات باید در اسرع وقت حل شود.

به گزارش "خبرگزاری دانشجو" ، امروز دانشجویان پردیس بندرعباس دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای سومین بار از آغاز سال تحصیلی جدید، از عدم پاسخگویی مسئولان دانشگاه به خواسته‌های آنان تجمع کردند؛ در این راستا دکتر رازفر، مشاور رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر و عضو هیئت علمی این دانشگاه در بین دانشجویان حاضر شد و جلسه پرسش و پاسخی بین وی و دانشجویان صورت گرفت.

رازفر در ابتدا به اهمیت این دانشکده برای دانشگاه صنعتی امیر کبیر و صنعت دریایی کشور پرداخت که تاسیس این دانشکده کاملاً با دلیل و استدلال و با منطق بهبود صنعت دریایی کشور صورت گرفته است و مدیریت جدید دانشگاه تمام سعی خود را جهت رفع کامل مشکلات به کار برده است.


پس از آن نماینده دانشجویان به تشریح مشکلات و اتفاقات دانشگاه پرداخت.


وی مشکلات دانشگاه را در سه گروه صنفی، آموزشی و فرهنگی طبقه بندی کرد که عبارتند از:


-نبودن اعضای هیئت علمی مهندسی دریا در بندرعباس وبالتبع ارائه نشدن دروس توسط آنان

-عدم دسترسی دانشجویان به اساتید و ضعف علمی دانشویان در قبال این موضوع در پروژه ها و کارهای تحقیقاتی

-عدم وجود امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی در این پردیس مانند وجود موتور پراید به جای موتور کشتی در درس کارگاه

-نبود حوضچه کشش برای انجام کارهای علمی دانشجویان

-عدم وجود شورای صنفی در این دانشکده

-نبود سرویس از خوابگاه ها تا دانشکده با وجود فاصله زیاد بین آنها با توجه به آنکه هم مینی بوس و هم راننده در این پردیس وجود دارد

-نبود اینترنت در خوابگاه ها و پایین بودن سرعت در دانشکده با توجه به اینکه نیاز اساسی دانشجویان درتحقیقات و فعالیت های علمی اینترنت است

-وضعیت بد سرویس بهداشتی و حمام هادر خوابگاه ها

-نبود آب آشامیدنی تصویه شده در خوابگاه و خراب بودن آبسرد کن ها در دانشکده

-نبود آب گرم در خوابگاه ها با توجه به بودن سهمیه گازوئیل

-نبود امکانات ورزشی و تفریحی برای دانشجویان

-کثیف بودن محیط خوابگاه ها

وی پس از شنیدن مشکلات به حمایت از تجمعات و بیانیه‌های دانشجویان پرداخت و دستور داد که دانشجویان فردا انتخابات شورای صنفی در این دانشکده برگزار کنند و قرار شد خود تا حل بعضی از مشکلات قابل حل مثل بهبود شرایط خوابگاه‌ها در بندرعباس بماند.


رازفر در پایان گفت: نظر رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر باقی ماندن این دانشکده در بندرعباس است و با جلساتی که در این مورد گرفته شده است اعضای هیئت علمی قبلی دانشگاه باید حداقل سه روز در بندر بمانند و هیأت علمی جدیدی که جذب می‌شود باید به صورت تمام وقت در بندرعباس باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهدیه قلی نژاد
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰
این دانشگاه جزوه دانشگاه های بردیس محسوب میشه ؟؟؟یا روزانه؟؟
2
0
محمدامین کلانتری
۱۸ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳
دانشکده مهندسی دريا یکی از دانشکده های دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که در سال 1366 با هدف پر کردن شکاف بین حجم کلان سرمایه گذاری ها در بخش مهندسی دریا و تربیت نیروی انسانی متخصص آن با پذیرش 44 دانشجو در رشته مهندسی کشتی سازی تاسیس گردید و هم اینک بصورت یک مجموعه دو یاخته ای مکمل، امکان بهره برداری همزمان از زیر ساخت های آموزشی دانشگاه در تهران برای دروس عمومی، اصلی و پایه و همچنین امکانات همجواری با دریا و صنایع دریایی در بندر عباس برای دروس تخصصی رشته های خود را دارد . در حال حاضر این دانشکده به عنوان نخستین دانشکده مهندسی دریا با نزدیک به 400 نفر دانشجوی فعال در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا متکفل امر آموزش و تامین نیروی انسانی متحصص در همه گرایشهای آموزشی شناخته می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار