به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، محمد رمضانی، مدیر پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز در تور رسانهای بازدید از پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت:33 عضو هیات علمی در این پژوهشکده در حال خدمت هستند و 140 دانشجوی دوره تخصصی PHD و فوق لیسانس در حال گذراندن پایان نامههای تحقیقاتی خود در این مرکز میباشند.
1150 مقاله درISI به ثبت رسیده است
وی ادامه داد: 1150 مقاله در ISI از این پایگاه تحقیقاتی به ثبت رسیده که 650 مقاله آن در مجلات معتبر داخلی به چاپ رسیده است.
مدیر پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با اشاره به اهمیت کار پژوهشی در کشور خاطرنشان کرد: پژوهشکده بوعلی توانسته در مدت پنج سال گذشته 15 اختراع در سطح کشور را به نام خود ثبت کند و تا کنون 1800 مقاله از سوی اعضای هیات علمی این مرکز ارائه شده است.
رمضانی در ادامه با بیان این نکته که این پژوهشگاه دارای فضای آزمایشگاهی است و در نهایت تلاش دارد خود را به محصول برساند، تصریح کرد: در 10 سال گذشته 10 رتبه برتر جشنواره رازی را از آن خود کردهایم که این نشان دهنده کیفیت تحقیقات صورت گرفته در این مرکز پژوهشی است.
وی در ادامه به مرکز "کلین روم" پژوهشکده بوعلی اشاره داشت و افزود: در این مرکز به عنوان "اتاق تمیز" داروهای بیولوژیک تولید و مانند یک اتاق نیمه صنعتی برای پژوهشگاه دارای اهمیت است.
ساخت واحد تولیدات دارویی در پژوهشکده بوعلی در آینده نزدیک
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه بخش آزمایشگاهی این مرکز را مجهز به دستگاههای میلیون دلاری دانست و یادآور شد: تمام دانشگاههای علوم پزشکی استان و برخی دانشگاههای علوم پزشکی کشور مانند استان سمنان، یزد و سیستان و بلوچستان درخواستهای آزمایشگاهی خود را به ما میدهند.
رمضانی در ادامه از ساخت واحد تولیدات دارویی در این مرکز خبر داد و افزود: اگر برخی محققان عرصه دارویی قرص و یا دارویی را در حد و اندازه تولید کلی دارند، میتوانند در آینده نزدیک از واحد تولیدات دارویی این مرکز استفاده و تولیدات خود را انبوه سازی کنند.
دانشگاه علوم پزشکی دارای دو مرکز رشد است
مدیر پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه از وجود دو مرکز رشد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و گفت: مرکز رشد تولید فراوردهای دارویی میتواند امکانات خود را در اختیار شرکتهای فرآوردهای دارویی آرایشی و بهداشتی قرار دهد.
رمضانی ادامه داد: دومین مرکز رشد با نام "فناوری سلامت" است که مرکز اول مرتبط با آنتیباتور و دیگری در ارتباط با تجهیزات پزشکی است.
وی در پایان بیان داشت: پژوهش از نگاه مقام معظم رهبری دارای اهمیت بالایی است و دستورات ایشان در خصوص علم و فناوری در صورتی که به عنوان اسناد بالادستی از سوی دولت مورد توجه قرار گیرد موجب میشود؛ ما به عنوان قاعده هرم کار خود را به خوبی پیش میبریم.