کد خبر:۳۶۸۰۷۵
رئیس کنگره سراسری سالیانه طب فیزیکی توانبخشی تشریح کرد

تشخیص دقیق بیماریهای اسکلتی - عضلانی با کمک سونوگرافی

رئیس هجدهمین کنگره سراسری سالیانه طب فیزیکی توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران گفت: با استفاده از سونوگرافی عصبی، اسکلتی و عضلانی می‌توان با تشخیص دقیق محل ضایعه، محل دقیق تزریق دارو را شناسایی کرد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر منصور رایگانی رئیس هجدهمین کنگره سراسری سالیانه طب فیزیکی توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران در نشست خبری این کنگره با اشاره به عدم تشخیص دقیق برخی از بیماری‌های اسکلتی عضلانی توسط روش‌های تشخیصی رایج تصریح کرد: روش جدیدی به نام سونوگرافی سیستم عصبی اسکلتی و عضلانی به وجود آمده است که با این روش می‌توان محل دقیق ضایعه و تزریق داروی مورد نیاز را تشخیص داد.

 

وی گفت: سونوگرافی عصبی اسکلتی عضلانی ضمن افزایش قدرت پزشک در تشخیص و درمان مداخله‌ای به خصوص در برخی موارد که تشخیص بیماری بسیار سخت است مانند ضایعات شانه، آرنج و لگن کاربرد منحصر به فردی دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: دستگاه عصبی سیستم اسکلتی، عضلانی به راحتی قابل حمل و نقل است و می‌توان در مطب‌ها از آن استفاده کرد ضمن آنکه از نظر مالی نیز از سایر ابزارها ارزان‌تر است.

 

رئیس هجدهمین کنگره سراسری سالیانه طب فیزیکی توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران افزود: در حال حاضر این دستگاه سونوگرافی در مراکز طب فیزیکی توانبخشی بیمارستان شهدای تجریش، بقیه‌الله، مدرس و در تبریز و شیراز استفاده می‌شود.

 

وی یکی از نکات حائز اهمیت در این مورد را جنبه ارجاعی نداشتن این نوع سونوگرافی دانست و گفت: هر پزشک در مطب خود این دستگاه را دارد و پزشک دیگری بیمار را برای استفاده از این دستگاه ارجاع نمی‌کند بنابراین این دستگاه گزارش نویسی نیز ندارد.

 

رایگانی شعار کنگره امسال را «توانبخشی، نیاز امروز و پزشکی فردا» عنوان کرد و گفت: با سالمند شدن جمعیت و سالم ماندن افراد در مقابل بیماری‌ها در آینده افرادی را خواهیم داشت که باید بتوانند همراه با بیماری‌ها زندگی کنند که در این مورد بخش درمان کارگشا نخواهد بود بلکه توانبخشی باید نیازهای این افراد را برطرف کرده و وارد عمل شود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار