به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، «محمود گلزاری» روز چهارشنبه در نشست خبری در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری به میزبانی غرفه وزارت ورزش و جوانان، با بیان اینکه انتظار داریم جلسات شورای عالی جوانان بطور منظم برگزار شود، افزود: سومین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان هفته آینده تشکیل می شود.
وی با بیان اینکه در زمینه ازدواج، کنترل خشم و مشارکت اجتماعی جوانان و اوقات فراغت اقداماتی را انجام داده ایم، گفت: قصد داریم از پیش از ازدواج تا پس از طلاق برنامه هایی را برای جوانان داشته باشیم، ضمن آنکه در حال برنامه ریزی برای تشکیل مجلس جوانان هستیم.
گلزاری تصریح کرد: با وجود اهمیت سبک زندگی ایرانی - اسلامی و اخلاق مداری، هنوز این دو حوزه متولی ثابتی ندارد و موضوع سبک زندگی ایرانی - اسلامی در حوزه های آموزش و پرورش، دانشگاه، صدا وسیما و حوزه باید پیگیری شود.
وی ادامه داد: دسته ای از جوانان دچار مشکلات اجتماعی یا آسیب های روانی و اجتماعی و دسته ای دیگر دچار مشکلات اقتصادی هستند.
گلزاری گفت: تعداد جوانانی که در دسته اول قرار دارند کم هستند، اما دسته دوم تعداد بیشتری را تشکیل می دهند.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: اشتغال مهمترین مشکل جوانان 23 سال به بالاست و این مشکل جدی محسوب می شود.
وی با اشاره به ابتلای برخی جوانان به آسیب های اجتماعی گفت: سه آسیب عمده در کشور اعتیاد، طلاق و خشم است.
گلزاری تاکید کرد: در حال حاضر شاهد ازدواج سپید، بی رغبتی جوانان به ازدواج و فرزندآوری هستیم که این موارد با سبک زندگی ایرانی - اسلامی منافات دارد.
وی با تاکید بر سبک زندگی ایرانی - اسلامی گفت: اخلاق و دین مداری در این حوزه از اهمیت زیادی برخوردار است.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به روشهای تحقق سیاست های جمعیتی گفت: برای تحقق این سیاست ها نباید در سیما تعداد معدودی را نشان دهیم که فرزندان زیادی دارند و به زندگی خود قانع هستند، بلکه لازم است ابتدا ازدواج را تشویق کنیم.
وی با بیان اینکه اعتیاد یکی از مشکلات جوانان است، تاکید کرد: اعتیاد همچنان زیاد است و سن ابتلا به آن کاهش یافته و جوان معتاد نمی تواند ازدواج کند و حتی اگر ازدواج هم کند فرزند او دچار مشکل می شود.
گلزاری با اشاره به افزایش آمار خشونت در کشور گفت: اکنون خشونت میان جوانان افزایش یافته و تعداد افرادی که به علت اعمال خشونت، زندانی می شوند روز به روز رو به افزایش است.
وی با اشاره به وظایف وزارت ورزش و جوانان افزود: بخشی از وظایف ما سیاستگذاری، رصد و پایش عملکرد وزارت خانه هاست و این نکته را به آنان یادآوری می کنیم که ضرورت دارد به جوانان در وزارتخانه های خود بپردازند.
گلزاری خاطرنشان کرد: اکنون میانگین سنی مدیران کشور 45 سال به بالاست، اما لازم است با انجام اقداماتی تلاش کنیم که میانگین سنی این مدیران کاهش یابد.
وی تاکید کرد: یکی از دلایل میانگین سنی کنونی مدیران، نداشتن برنامه منظم برای تربیت مدیران آینده است و لازم است دورنمایی را برای 10 سال آینده کشور مشخص کنیم تا مدیران ارشد کشور در آینده جوان تر باشند و جوانان تحصیلکرده بیشتری در چرخه مدیریت دولتی و خصوصی وارد شوند.