آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۶۶۲
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‌آباد:

بسیج بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور است

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‌آباد گفت: بسیج بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرمآباد، دهقانی، رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‌آباد روز گذشته در یادواره چهار شهیده دانشجوی استان لرستان که در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‌آباد برگزار شد، گفت: بسیج بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی برای توسعه کشور است.

 

وی افزود: مهم‌ترین اجزا و عناصر سرمایه اجتماعی مشارکت و همبستگی و با هم بودن است؛ با این حال بسیج به عنوان سرمایه اجتماعی کشور این همبستگی و با هم بودن را در زمان جنگ به منصه ظهور رساند.

 

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‌آباد با بیان اینکه سرمایه‌های مادی و معنوی رابطه معکوس با توسعه دارند، گفت: جوامع دارای سرمایه‌های مادی دارای توسعه یافتگی کمتری هستند و در مقابل جوامعی با سرمایه‌های مادی کمتر و سرمایه اجتماعی بیشتر توسعه یافتگی بیشتری دارند و این امر را در زمان جنگ مشاهده کردیم.

 

دهقانی افزود: در جنگ تحمیلی با وجود اینکه کشورمان از لحاظ ابزارهای مادی در وضعیت مطلوبی نبود؛ اما به دلیل وجود سرمایه‌های عظیم اجتماعی در مقابل ابر قدرت‌ها ایستادیم و به پیروزی رسیدیم و پیشرفت واقعی همین است.

 

وی با بیان اینکه سرمایه اجتماعی بسیج متعلق به گروه خاصی نیست، افزود: نقطه خطر برای بسیج زمانی است که وارد جریان‌ها و خط‌ها شود.

 

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‌آباد گفت: بسیج یک موضوع ابعادی است و در کل ابعاد جامعه ظهور و بروز پیدا می‌کند؛ از این رو باید تلاش کرد که چالش‌ها و مشکلات پیش روی این سرمایه را برداشت تا این سرمایه اجتماعی به معنای واقعی در کشور شکل بگیرد.

 

دهقانی با اشاره به اینکه گسترش بسیج همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده است، تصریح کرد: دامنه بسیج باید افزایش یابد و ما از این ساختار در دانشگاه‌ها حمایت می‌کنیم.

 

وی با تاکید بر ضرورت تقویت بسیج دانشجویی در دانشگاه‌ها تصریح کرد: ثمره بسیج و تفکر بسیجی شهدا هستند که بدون هیچ ادعایی در جنگ حضور یافتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار