به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان، دانشجویان بسیجی دانشگاه گلستان در هفته بسیج بزرگترین نمایشگاه دانشجویی استان را تشکیل داده بودند، قسمتی از این نمایشگاه عظیم به مباحث فرهنگی اختصاص داشت و من که خود را تشنه تعاریف فرهنگی میدانم ابتدا وارد این قسمت شدم، تصاویر متعدد همراه با فرمایشات رهبری توجه انسان را به خودش جلب می کرد، بیانات روشنگرانه ولایت فقیه دستهای پشت پرده شبکههای اجتماعی و ماهواره و بی بند و باری و پدیده روشن فکری غربی را یکی پس از دیگری روشن میساخت در پیامهایی که مطالب و تصاویر منتقل می کردند غرق که میشدی میرسیدی به انتهای راه؛ انتهای این راه "بن بست" بود!
متوجه شدم بخش نمایشگاه فرهنگی از همان ابتدا یک دو راهی بود از قسمت فرهنگ غربی خارج شدم و به قسمت دیگر که با عنوان فرهنگ اسلامی نامگذاری شده بود وارد شدم متوجه شدم قسمت فرهنگ اسلامی دو بخش دارد که یکی با "اسلام آمریکایی" و دیگری با "اسلام ناب محمدی (ص)" نامگذاری شده بود.
وارد قسمت اسلام آمریکایی شدم، در تصویرسازیهای این قسمت مطالب تازهای از فرقههای تکفیری خواندم، مدتها بود به این فکر میکردم که جنایات سرزده از گروه داعش با نام "اسلام" را چگونه توجیه کنم که در این نمایشگاه برایم روشن شد یا افراد داعش و هر گروه تکفیری دیگری نادان و جاهل هستند که از اسلام که دین رئوف و لطیفی است تفسیر به رأی دارند و یا خبیث بوده و با استکبار جهانی هم پیاله شدند، قسمت انتهایی این بخش از نمایشگاه خیلی جالب توجه بود، در انتهای این بخش راه خروجی بود که به اسلام ناب محمدی (ع) می رسید این راه خروج راه "توبه" بود.
تنها راه باقیمانده راه اسلام ناب محمدی(ص) بود وارد آن شدم دنیای جالبی داشت در تصاویر و مطالبی که در این بخش از نمایشگاه بود بسیاری چیزها از دین کامل اسلام روشن میشد در این قسمت از رافت و مغفرت دین اسلام، از حکمت و علم دین اسلام و از استقامت و استحکام آن سخن گفته شده بود احساس سبک بالی عظیمی به آدم دست میداد بدون آن که متوجه باشم وارد محوطه فضای سبز و روح انگیزی در جوار حرم شهید گمنام آرمیده در این دانشگاه شدم در این قمست راه "آسمان" باز بود.
پس از بازدید از قسمت فرهنگی نمایشگاه هفته بسیج دانشگاه گلستان فطرت کمال گرای انسان راهی را که به آسمان میرسید را انتخاب میکرد راهی را که در این نمایشگاه نشان داده شد تفکر بسیجی از آن صیانت میکند.
قسمت دیگر این نمایشگاه به مباحث علمی اختصاص داشت که با شش غرفه با عناوین "بسیج و بسیج دانشجویی"، "بسیج و علم"، "بسیج و فرهنگ"، "بسیج و دفاع مقدس"، " بسیج و جهاد سازندگی" و "بسیج و ولایت" نامگذاری شده بود.
در هر بخش یک سخنران و یک کارشناس جهت پاسخگویی به شبهات مربوط به آن حوزه حضور داشت.
در غرفه بسیج و ولایت به شبهات مربوط به ولایت مطلقه فقیه و احکام دینی پاسخ داده میشد، در قسمت بسیج و فرهنگ از هجمه جنگ نرم دشمن پرده برداشته میشد و راههای مقابله با آن تبیین میگشت، در قسمت بسیج و علم دانشمندان بسیجی و جهادگر علمی کشور معرفی میشدند که بسیاری از آنها نظیر شهدای هستهای کشورمان در مسیر شهادت به آسمان پر کشیده بودند.
در قسمت بسیج و جهاد سازندگی به اقدامات بسیجیان در بهسازی کشور اشاره میشد و اردوهای جهادی دانشجویی به عنوان شاخصهای از این اقدامات معرفی شد که 50 دانشجو به صورت داوطلبانه پیش از موعد در این اردوها ثبت نام کردند.
قسمتهایی نظیر نمایشگاه دفاع مقدس به عنوان پیشانی صلابت تفکر بسیجی، قسمت کتاب و کتابخوانی با مضمون بسیج در راه تولید علم، طب سنتی و ویزیت رایگان نیز در این نمایشگاه بزرگ به چشم میخورد.
قسمت جالب توجه دیگر غرفه ساندیس هراسی بود! به یاد داریم روزهایی را که غرب و وابستگان به آن در شبکههای مختلف رسانهای فریاد میزدند که ملت فهیم و بصیر ایران به هوای ساندیس در عرصههای میدانی انقلاب شرکت میکنند در این غرفه دانشجویان دانشگاه گلستان نشان دادند که ساندیس اگر از انقلاب باشد، آری! ما به هوای ساندیس در میدانیم آنقدر که هوا نیز به هوای ساندیسهای انقلاب خوب میشود!
در این غرفه ساندیس توزیع میشد و دانشجویان با استقبال فراوان نشان دادند که ساندیسهای نظام ارزشمندمان را ترجیح میدهیم به پپسی و کولایی که گاز آن ما را یاد گازهای اشک آوری میاندازد که کودکان غزه استشمام کردند. استقبال دانشجویان گویای آن بود که اگر استکبار تمام درآمدهای خود را هزینه کند برای وایبر و فیسبوک و سریالهای مبتذل ماهوارهای باز هم فقط کافی است انقلاب ساندیس بدهد تا غرب قافیه را ببازد، این بود تفکر بسیجی که حتی ساندیسش دمار از استکبار درآورد!
لازم به ذکر است، دانشجویانی که دیدند راه آسمان باز است با انتخاب تفکر برتر بسیج در این تشکل عظیم ثبتنام کردند و این نمایشگاه بدون آنکه پیش بینی و یا نیت ثبتنام داشته باشد، در این مدت کم با استقبال 100 دانشجوی غیربسیجی برای ثبت نام همراه بود.