آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۲۳۰۶
یک استاد دانشگاه:

متأسفانه بازی‌های کودکان انفرادی و فکری شده است

یک استاد دانشگاه گفت: در گذشته اکثر تفریحات و سرگرمی‌های کودکانه بصورت جمعی همراه با تحرک جسم و روح بود؛ اما متأسفانه امروزه بازی‌ها و تفریحات کودکان انفرادی و فکری شده است.

به گزارش خبرنگار" خبرگزاری دانشجو" از مشهد، آرزو خوشخو صبح امروز در جمع دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی قوچان در سالن اجتماعات دانشگاه پیام‌نور این شهرستان،‌ گفت: تعاملات انسانی همان روابطی است که انسان‌ها درون یک جامعه با یکدیگر دارند یا روابطی و وابستگی‌های متقابل انسان‌ها در جهت‌گیری رفتاری آنها به شمار می‌آید.


وی با بیان اینکه روابط اجتماعی در جامعه سنتی بصورت چهره به چهره و بسیار زیاد بوده، افزود: در جامعه مُدرن و صنعتی روابط بسیار محدود و حتی فیزیکی نیست و انسان‌ها از طریق پیامک، ایمیل، نرم‌افزارهایی همچون وایبر و... با دوستان، خویشاوندان و اقوام ارتباط برقرار می‌کنند.


این استاد دانشگاه‌های قوچان تأکید کرد: در گذشته اکثر تفریحات و سرگرمی‌های کودکانه بصورت جمعی همراه با تحرک جسم و روح بود؛ اما متأسفانه امروزه بازی‌ها و تفریحات کودکان انفرادی و فکری شده است.


خوشخو با اشاره به این موضوع که کامپیوترها با ورود به عرصه تعلیم و تربیت و ایجاد سیطره در امور آموزشی موجب دورتر شدن روابط میان معلمان و دانش‌آموزان شده‌اند، تصریح کرد: در گذشته دانش‌آموز از طریق قرائت آموزش می‌دید؛ اما امروزه با ورود رایانه‌های شخصی به کلاس‌های درس یک روش 400 ساله آموزشی از بین رفته است.


وی بیان داشت: روشی که در آن معلم با حضور فیزیکی در کلاس ضمن تشریح مطالب درسی، شرکت‌دادن دانش‌آموزان در بحث و ایجاد ارتباط عاطفی با آنان یک روح جمعی و مشارکت عمومی نیز ایجاد می‌کرد.


این استاد دانشگاه‌های قوچان تکنولوژی را یک فرمانده تسلیم‌ناپذیر و هدایت‌کننده انعطاف‌پذیر همراه با دگرگونی مفاهیم و اندوخته‌های ذهنی دانست و خاطرنشان کرد: امروزه اغلب انسان‌ها به دو دلیل تأمین رفاه برای زندگی آسان و نزدیکی به انسان بیشتر از خانواده، تکنولوژی را یک رفیق قابل اعتماد برای خود می‌دانند.


خوشخو با بیان این مطلب که تکنولوژی دارای فوایدی برای فرد و جامعه است، گفت: افراد خجالتی، کم حرف و کسانی که تمایل به درگیری چهره به چهره ندارند، اینترنت ابزار مفیدی برای آنها محسوب شده و دقیق‌ترشدن و سریع‌تر شدن کار انسانی از فواید جامعه‌ای این ابزار به حساب می‌رود.


وی با تأکید بر این موضوع که روابط اجتماعی از طریق رسانه‌ها بیشتر شده؛ اما بدون داشتن سواد رسانه‌ای و دانش لازم خطرات جدی را به همراه دارد، تصریح کرد: تکنولوژی بر عواطف انسانی تأثیرگذار بوده و زوج‌های جوان بیشتر در معرض این آسیب قرار دارند؛ زیرا بعضا موجب بروز طلاق‌های خاموش در جامعه و از بین رفتن بنیان خانواده می‌شود.



این استاد دانشگاه‌های قوچان تکنولوژی را یکی از مهمترین اصول مورد پذیرش آدمی و جامعه در دهکده جهانی برشمرد و خاطرنشان کرد: هرچند تکنولوژی موجب کاهش روابط انسانی و بوجود آمدن انسان‌های بی‌احساس و قهر با دنیای زیبای روابط انسانی شده؛ اما گستره زندگی انسان را از نقطه‌ای کوچک به کُل دنیا کشانده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار