به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با صدور بیانیهای خواستار برخورد جدی و قاطع مسئولان با مفاسد اقتصادی شد.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
«بسمه تعالی
به نظر میرسد موضوع فساد در جنبههای اقتصادی، اداری و مالی که از ابتدای انقلاب اسلامی ایران و تعیین قانون اساسی به دلیل اشرافیگری و رانتخواری دوران منحوس پهلوی که مورد رنجش ملت ایران قرار گرفته بود مورد توجه قرار گرفت ولی سیاستهای اقتصادی نادرست و گاها قوانینی که نقاط فرار اقتصادی برای مفسدین اقتصادی را ایجاد میکرد و عدم نظارت کافی در طول این سیسال نیز خاطر ملت ایران را متاثر کرد و از سالها پیش هشدار دلسوزان انقلاب و جنبش اصیل دانشجویی به جایی نرسید و در این زمینه قوای مقننه و مجریه و قضائیه نیز با حرکات نمایشی و عدم اقدامات قاطع و ریشهکن کننده فساد اقتصادی وضع را به جایی کشاندند که از درون ساختار اقتصادی و ادرای کشور ما افرادی توانستند چند میلیارد و چند ده میلیارد و چند صد میلیارد اختلاس کند.
سوال اساسی ما از ریاست محترم جمهور و سایر قوا اینست که چرا هیچگونه عزم راسخی در برخورد با فساد در سطح میانی و پایینی قوای مجریه، مقننه و قضاییه وجود ندارد؟ بایستی با این موضوع با صداقت و قاطعیت برخورد کرد.
ما به عنوان فرزندان انقلاب از شنیدن این خبرهایی مانند رانتخوران ۶۵۰ میلیون یورویی در حوزه کنجاله، رانت ۱۲ میلیارد دلاری در سواحل مستعد و پویای مکران و رانتهای دولتی در حوزه واردات بنزین بارها را که میشنویم قلبمان به تنگ میآید.
ما مخالف فعالیت اقتصادی اشخاص نیستیم و برعکس آنرا نیازی جهادی و عاجل برای کشور میدانیم اما اگر به رئیس یا عضو ۳۰۰ شرکت در یک وزارتخانه سمت دهیم مسلما این موضوع وی را در معرض اتهام قرار میدهد که یا موجب رانت دولتی میشود یا چشم خود را در برابر فساد آقازادگان و مدیران زیر مجموعه خود میبندد.
لازم است اکثر مسئولین ایران اسلامی به عنوان کارگزارانی که به پاک دستی و صحت اعمالشان اعتماد داریم در این زمینه اقدام قابل توجهی کنند.
اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برای مبارزه با مفاسد اقتصادی فصل نوینی را برای خود قائل است و انشاالله در این رابطه تا به ثمر رسیدن نتایج مورد نظر مردم و رهبری از پای نخواهد نشست و قطعا فضای سخت و تنگی را برای مفسدان اقتصادی در افکار عمومی کشور شکل خواهد داد.
از مسئولان امر نیز توقع داریم همراه این جنبش، جسارت برخورد با مفاسد اقتصادی را در خود پدید آورند و یکی از مهمترین مطالبات دانشجویان، مردم و رهبری را لبیک گویند.»