آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۵۵۰
كريمي در گفت وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

براي انتخاب وزير علوم هيچ رايزني با كميسيون آموزش صورت نگرفته است

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفت: در انتخابات وزير علوم دولت دهم هنوز هيچ مشورت و رايزني با كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس صورت نگرفته است.

علي كريمي فيروزجايي در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به برخي رايزني‌هاي صورت گرفته در مورد انتخاب وزير آموزش و پرورش اظهار داشت: در اين رايزني‌ها برخي از معيارهاي كلان چون سوابق اجرايي و علمي و برنامه‌هاي اجرايي براي چهار سال آينده با معاون رئيس جمهور مطرح شد.

وي افزود: در مورد انتخاب وزير علوم دولت دهم ممكن است رايزني‌هايي با كميته آموزش صورت گرفته باشد كه من از آن بي اطلاع هستم.

كريمي فيروزجايي در خصوص ويژگي‌هاي وزير علوم دهم گفت: با توجه به جمعيت ميليوني دانشگاه‌ها، وزير علوم بايد قدرت مديريت، نظارت، سياستگذاري و برنامه ريزي براي پيشرفت دانشگاه‌ها را داشته باشد.

وي مسائل عمده وزارت علوم را مسائل آموزشي و فرهنگي دانست و اذعان داشت: وزارت علوم بايد اقدامات جدي براي ساماندهي مسائل فرهنگي دانشجويان انجام دهد.

نماينده مردم بابل در مجلس با اشاره به نقش عمده دانشگاه‌ها در توسعه و پيشرفت كشور تاكيد كرد: وزير علوم بايد آمادگي مواجه شدن با چالش‌هاي جدي در حوزه‌هاي مختلف اجتماعي، فرهنگي و صنفي و مديريت را داشته باشد.

فيروز جايي اضافه كرد: وزير علوم بايد از نظر علمي نيز داراي درجه علمي بالايي باشد تا استادان، روساي دانشگاه و مجامع علمي كشور وي را بپذيرند.

وي اشكال عمده وزارت علوم را رها كردن مديريت ها و اجراي مديريت سليقه‌اي عنوان و تصريح كرد: در دولت نهم، تفكر عدالت طلبي و احياي گفتمان امام و ارزش‌هاي انقلاب در دانشگاه‌ها به شكل شايسته نهادينه نشد.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس ادامه داد: وزير علوم دولت دهم بايد بتواند با برنامه ريزي جدي تر بدنه دانشگاه‌ها را به دست تحقق اهداف كشور و رسيدن به تفكر مطلوب سوق دهد.

فيروزجايي با اشاره به حركت‌هاي افراطي سياسي اخير خاطرنشان كرد: وزير علوم بايد با يك ساماندهي جدي تر، زمينه حضور دانشجويان در عرصه‌هاي اجتماعي، سياسي و فرهنگي را فراهم كند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار