ابراهیمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، در رابطه با فتنه ۸۸ و نهم دی ماه گفت: قبل از فتنه ۸۸ با توجه به انتخابات سال ۸۴ کشور در زمینه رشد و فناوری پیشرفت خوبی قرار داشت و کشور در مسیری قرار گرفت که جبران کننده سالهای رکود در بخشهای مختلف بود.
وی ادامه داد: در دولتهای قبل به مسئله تحریم توجهای نشده بود و یا از ترس تحریم اصلا اجازه تحقیق و پژوهشی را نداشتیم؛ اما دولت نهم در راستای برنامه چشم انداز ۱۴۰۴ و برنامه پنجم توسعه حرکتی رو به جلو را آغاز کرد.
این فعال دانشجویی بیان داشت: وظایفی که بر عهده دولت بود؛ در دولتهای نهم و دهم انجان شد و تا حدودی جبران کم کاریهای دولتهای گذشته صورت گرفت؛ اما فتنه ۸۸ بسیاری از این تلاشها را تخریب و نابود کرد.
ابراهیمی با اشاره به اینکه سران فتنه اتفاقاتی را که در کشور ایجاد کردند که باعث کاهش ارزش پولی ایران بود، گفت: کاهش سرمایه گذاری خارجی یکی از این دلایل است؛ در ابتدای سال ۸۸، ۳. ۸ میلیارد دلار سرمایه گذار خارجی داشتیم که این مسئله نیز خود هزینهای بود که بر کشور وارد شد و البته هزینهای دیگر نیز وجود داشت.
وی افزود: خسارتهایی که به دولت و بخش خصوصی وارد شد؛ خسارتهایی که به مردم وارد شد؛ افرادی که در این فتنه کشته و یا زخمی شدند؛ اینها همه هزینههایی بود که سران فتنه بر کشور تحمیل کردند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان با اشاره به اینکه سرانجام دلایل بیمورد منجیان خارجی جریان فتنه، کشور را در دوره جدید با تحریمهای بزرگتر وارد کرد که این نیز کشور را در تنگنای شدیدتری قرار داد؛ گفت: اگر از 90/07/02 تا 90/12/10 به اتفاقات رخ داده نگاهی بیاندازیم خواهیم دید که ۱۰ تحریم را در پنج ماه علیه ایران تصویب شده است و این یعنی رشد اقتصادی معکوس.
ابراهیمی در رابطه با محاکمهٔ عوامل درجه ۲ فتنه نیز گفت: با این افراد برخورد صحیحی صورت گرفت و تا حدودی رسیدگیشان خوب بود دستگاه قضایی توانست آنان را محکوم کنند و احکام خوبی را هم صادر کرد.
وی ادامه داد: ما از دید خودمان نگاه میکنیم و شاید مسئولین نظام و قوه قضاییه دید دیگری را به این مسئله داشته باشند، ما نمیتوانیم نظر خودمان را بر آنان ارجعیت بدانیم شاید آنان نیز دلایل خاص خود را داشته باشند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان گفت: شاید عدهای از برگزاری دادگاه سران فتنه به دنبال سوء استفاده باشند؛ به دنبال این باشند که هزینههایی را به کشور وارد کنند.
ابراهیمی گفت: البته ما دادگاه را برای کسی برگزار میکنیم که متهم باشد؛ یعنی شک داریم که فعلی را انجام داده است یا نه ولی در باره سران فتنه شکی دیگر در رابطه با اعمالی که انجام دادهاند وجود ندارد اگر شک نداریم دیگر اتهامی وجود ندارد و جرم آنان اثبات شده است و سران فتنه مجرم محسوب میشوند.