کد خبر:۳۷۸۴۴۷

همایش هیات‌های اجرایی جذب موسسات آموزش عالی در دانشگاه آزاد یزد برگزار شد +تصاویر

همایش منطقه‌ای هیات‌های اجرایی جذب موسسات آموزش عالی استان های یزد، مرکزی، چهارمحال و بختیاری و اصفهان در دانشگاه آزاد یزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار« خبرگزاری دانشجو» از یزد، همایش منطقهای هیاتهای اجرایی جذب موسسات آموزش عالی استان‌های یزد، مرکزی، چهارمحال و بختیاری و اصفهان روز گذشته با حضور کی‌نژاد، رئیس هیات عالی جذب؛ محمدی، دبیر هیات عالی جذب؛ حسینی، رئیس امور هیات علمی وزارت بهداشت؛ حجت الاسلام رضوان طلب، رئیس مرکز جذب وزارت علوم در سالن مرحوم دکتر سلطانی دانشگاه آزاد یزد برگزار شد.

کی‌نژاد، رئیس هیات عالی جذب در این نشست گفت: هدف از برگزاری این نشست‌ها آینده نگری و همچنین برنامه ریزی ما برای هیات‌های جذب در استان‌ها است تا با توجه به امکانات و مجوز‌ها این امر صورت گیرد. 

وی افزود: یکی از دلایل طولانی شدن زمان جذب هیات‌ها اجرایی در سال جاری کمبود بودجه در این بخش بوده است که با توجه به کاهش شدید بودجه‌ای ما کار را با کمی تاخیر ادامه دادیم اما همچنان با قوت به دنبال ان هستیم. 

رئیس هیات عالی جذب خاطرنشان کرد: از انجایی که هر دانشگاهی شرایط ویژه خود را دارند ما در این زمینه نیازداریم که به ما کمک کنند تا از راهکارهای ان‌ها استفاده نماییم و دست نیاز را به سوی این دانشگاه‌ها دراز می‌کنیم. 

کی‌نژاد تصریح کرد: دانشگاه تهران به عنوان دانشگاهی که بیشترین متقاضی بوده امسال ۲ هزار متقاضی داشتیم که برآورد ما این است که ۷۰۰ نفر بیشتر وارد پروسه نمی‌شود و به همین نسبت نیز دانشگاه‌ها وارد نمی‌شوند و امیدواریم دانشگاه‌ها تا بهمن پرونده‌های خود را به هیات‌های مرکزی ارائه دهند.

دکتر محمدی، دبیر هیات عالی جذب گفت: فرایند جذب با قوت مسیر خود را در حال طی کردن است و طی چندسال اخیر بیش از ۳۲ هزار نفر ما جذب هیات علمی داشتیم که این نشان از اهمیت و توجه به این بخش است. 

وی افزود: نتیجه این جذب رتبه خوب کشور جمهوری اسلامی است که ما جزو ۹ کشور اول دنیا در برخی از بخش‌ها هستیم که این نیز نتیجه جذب اعضای هیات علمی است. 

دبیر هیات عالی جذب خاطر نشان کرد: ما در ابتدای انقلاب در بخش مقالات ۳۹۸ هزار ارائه و انتشار مقالات بودیم ولی الان این میزان در هر سال نزدیک به ۳۲ هزار مقاله است که این نشان از تلاش علمی اساتید و اعضای هیات علمی است که امیدواریم بتوانیم برای این میزان را نیز افزایش دهیم.

حجت الاسلام دکتر محمد رضا رضوان طلب، رئیس مرکز جذب وزارت علوم گفت: اولین فراخوان ما از ۶ دیماه شروع شده و دانشگاه‌ها نیز بایستی نیازهای خود را بازگذاری کنند و ما نیز بعد از پایان آن مجموعه اطلاعات به نظارت و ارزیابی ارائه کرده و پس از شش روز با اعتبارهای دارای مجوز موافقت خواهد شد. 

وی افزود: برای جذب یک نرم افزاری تعریف شده بوده که بخش نخست ان نرم افزار فراخوان بوده است و بعد در سلسه مراتب جذب نیز این نرم افزار دست اندرکاران نیز همراهی می‌کرد ولی با توجه به مشکلات ما نرم افزار جامعی دیگر را طراحی کرده‌ایم که به زودی ارائه خواهد شد. 

رئیس مرکز جذب وزارت علوم خاطرنشان کرد: رویکرد متفاوتی که امروزه پیدا شده رویکرد کرامتی به اعضای هیات علمی است و ما فقط مجری هستیم و هیات عالی سیاست گذاری می‌کند و ما مسئولین اجرا را داریم بنابراین مقررات تغییری نرکده ولی با توجه به ابهاماتی که وجود داشته و از ما درخواست ورود ما به تغییرات بوده‌اند ولی ما بیان کردیم که سنت گذشته را ما قبول داریم و در دوره مسئولیتمان سعی بر انجام وظیفه خود داریم.

حجت الاسلام دکتر محمد رضا رضوان طلب تصریح کرد: آن چیزی که یک مقدار از اول ورود ما صورت گرفته تغییر رویکرد کرامتی است که ما معتقدیم باید به اعضای هیات علمی و افراد درخواست کننده باید کرامت خود را داشته باشند و سیستم جامع نیز بر همین اساس است تا افراد سرگردان نباشند. 

وی گفت: بودجه ما در سال ۹۲ رقمی بود که در سال ۹۳ عملا آن رقم به ۱۰ درصد بودجه سال گذشته خود رسیده است و ۹۴ این ده درصد شاید مقدار محدودی به آن اضافه شد ولی با همه این امکانات ما کار خود را با قوت انجام دادیم و همیشه نیز نگران ان بودیم. 

دکتر سیدعلی حسینی، رئیس امور هیات علمی وزارت بهداشت نیز گفت: ما در وزارت بهداشت دغدغه داریم که بیش از دو هفته پرونده در وزارت بهداشت ماندگار نخواهد بود و حداکثر پرونده راکد در این بخش نداریم و در بازدیدهای استانی نز فضای هیات‌های جذب نیز سعی بر کاهش زمان فرایند جذب هستیم. 

رئیس امور هیات علمی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در ۱۱ دوره فرخوان هیات جذب در رشته‌های علوم پایه به تدریج تا سال ۹۱ به سرعت افزایش پیدا کرده و پس از ان کمتر شود زیرا مجوز جذب هیات علمی تقلیل پیدا کرده است. 

وی افزود: انتظارات از اعضای هیات اجرایی جذب و کارگروه‌های دانشگاهی ما این است که ارسال اعلام نیاز جذب و بورسیه براساس نیاز واقعی گروه‌های آموزشی و حضور فعال در جلسات، رعایت تقویم زمانی مراحل جذب مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، بررسی اعتراضات متقاضیان صورت گیرد.

لازم به ذکر است در پایان این نشست نیز پرسش و پاسخ روسای دانشگاه ها و مسئولین دفاتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها برگزار شد و همچنین دبیران هیات های جذب دانشگاه های استان های مختلف نیز به ارائه عملکرد خود پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار