کد خبر:۳۷۹۱۶۵
در ادامه خشونت‌های خانوادگی در آمریکا؛

مادر آمریکایی بعد ازکشتن دو پسرش خودکشی کرد

«دیلی میل» خبر داد که مقامات پلیس ایالت اوکلاهاما اعلام کردند که یک مادر آمریکایی در ایالت «اوکلاهما»، با یک اسلحه دو پسر خود را زمانیکه خوابیده بودند کشت.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از  «دیلی‌میل» ، مقامات پلیس «اوکلاهاما» گزارش کردند که «ربکا اسمیت» یک مادر 48 ساله آمریکایی دو پسر خود به نام‌های «لوی براون» 25 ساله و «گرت براون» 24 ساله را صبح روز شنبه هفته جاری وقتی در خواب بودند، به ضرب گلوله کشت و سپس خودکشی کرد. 

 

به گفته پلیس، «ربکا» یک نوشته برجای گذاشته بود و قبل از اینکه خودکشی کند با برادرش تماس گرفته بود تتا به او بگوید که قصد خودکشی دارد. 

 

بر اساس این گزارش، برادر «ربکا» خیلی فوری با پلیس تماس می‌گیرد و مأموران پلیس به محض ورود به خانه با سه جسد روبرو می‌شوند. 

 

پلیس می‌گوید این زن 48 ساله دارو مصرف می‌کرده است و احتمالاً دچار بیماری روحی بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار