کد خبر:۳۸۴۷۱۱

جدايي معتاد از قاچاقچيان مواد مخدر بزرگترين اصل مقابله با اعتياد

رييس كميسيون تدوين آيين نامه مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: بزرگترين اصل براي مبارزه با مواد مخدر جدايي معتاد از قاچاقچيان مواد مخدر صنعتي و روانگردان‌ها است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، عزت الله یوسفیان گفت: با بيان اينكه براي مقابله با اعتياد كار از توصيه و نصيحت گذشته است، افزود: دولت راهكارهاي مختلفي را در امر مبارزه با مواد مخدر از جمله برخورد فيزيكي با معتادان و عوامل عرضه و توزيع مواد مخدر، زنداني كردن، ايجاد كمپ‌ها و مراكز ترك اعتياد و نگهداري معتادان متجاهر، افزايش ارايه خدمات درماني به معتادان و... اتخاذ و انجام داده است. اما علي‌رغم اين اقدامات بايد طرحي و برنامه‌اي انديشيده شود تا بتوان معتاد را از زنجيره قاچاقچيان خرد و كلان مواد مخدر صنعتي و روانگردان‌ها جدا كرد.

 

وي با بيان اينكه مجلس شوراي اسلامي آمادگي كامل براي تصويب قوانين يا طرح در اين زمينه را دارد، اظهار داشت: به عنوان نمايندگان مردم در مجلس، وظيفه داريم با هر مسئله‌اي از جمله معضل مواد مخدر صنعتي و روانگردان‌ها كه سلامت مردم را تهديد مي‌كنند، مقابله كنيم.

 

نماينده مردم آمل و لاهيجان در مجلس شوراي اسلامي رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر را خوب و اساسي دانست و ادامه داد: هم اكنون سطح آگاهی مردم در زمينه مسايل و مشكلات جامعه از جمله اعتياد  بالا رفته و نسبت به آن دغدغه و حساسیت پیدا کرده‌اند، ترغيب افكار عمومي نسبت به اين موضوع لازم است اما اساسي‌ترين راهكار براي اينكه بتوانيم اعتياد را به صفر نزديك كنيم، آن است كه زنجيره‌هاي توليد، توزيع، عرضه و تقاضا را از بين ببريم.

 

يوسفيان با اشاره به اينكه ايران همواره مورد تهاجم دشمنان از جنبه‌هاي مختلفي از جمله فرهنگي و اجتماعي بوده است، گفت: اعتياد به مواد مخدر صنعتي و روانگردان‌ها آسيب‌هاي اجتماعي و فرهنگي بسياري از جمله سست شدن بنيان‌هاي خانواده، بي بندوباري، جرائم مختلف و غيره را  منجر مي‌شود، در حال حاضر همه مردم مي‌دانند اعتياد چيست و چه عواملي منجر به بروز آن مي‌شود، مسوولان و دست‌اندكاران حوزه مبارزه با مواد مخدر بايد تلاش كنند در بحث اجتماعي شدن اين مبارزه، برنامه‌هاي اساسي براي برچيده شدن دست‌هاي شبكه‌هاي مافيايي از توزيع مواد مخدر به جامعه بويژه قشر جوان كشور طراحي كرده و آن را به مجلس ارايه دهند.

 

وي در پايان خاطرنشان كرد: اعتیاد به مواد مخدر نه تنها معتادان بلکه از كودك تا سالمند را در جامعه تهدید می‌کند و هيچ فاصله و فرقی، بين فقير و غنی، باسواد و بي‌سواد و مسوول و غيرمسوول نمی‌گذارد و به هركس كه با آن در تماس باشد نیز آسيب می‌رساند، بايد با همفكري هم اين معضل را از بين ببريم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار