به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از خبرگزاری اسوشیتدپرس، «میشل اوباما»، بانوی اول آمریکا به همراه باراک اوباما، رئیسجمهوری این کشور برای عرض تسلیت به خاطر درگذشت ملک عبدالله به ریاض سفر کرد و با به تن داشتن شلواری بلند، تونیکی بلند و به رنگ روشن اما بدون روسری از هواپیما پیاده شد.
براساس قوانین سفت و سخت عربستان سعودی برای پوشش زنان، زنان سعودی باید در ملاء عام روسری و پیراهنهای بلند مشکی و گشاد بپوشند.
اکثر زنان در عربستان مو و صورتهای خود را با روبندهای موسوم به نقاب میپوشانند، اما پوشش سر برای خارجیها الزامی نیست و برخی از زنان غربی در سفر به عربستان از به سر کردن روسری صرفنظر میکنند.
هنگامی که هیاتی از مقامات سعودی که همگی مرد بودند به استقبال رئیسجمهوری آمریکا و همسرش در ریاض رفته بودند، برخی از آنها با میشل اوباما دست دادند اما برخی دیگر از این کار امتناع کرده و با تکان دادن سر به بانوی اول آمریکا خوشآمد گفتند.
«میشل اوباما» در عربستان این در حالی است که میشل اوباما به دلیل شیوه پوشش با واکنشهای کاربران توییتر در عربستان سعودی مواجه شد و بسیاری از بانوی اول آمریکا به خاطر بیاحترامی به سنتهای سعودی انتقاد کردند.
برخی در توییتر اشاره کردند که میشل اوباما در جریان بازدید از مسجدی در اندونزی روسری به سر داشته و متعجبند که چرا وی در این سفر نیز همین کار را انجام نداده است.
با این حال دفتر بانوی اول آمریکا هنوز درباره پوشش میشل اوباما اظهارنظری نکرده است.
عربستان سعودی محدودیتهای بسیاری را درخصوص زنان براساس تفسیر سفت و سخت وهابیت اعمال میکند.
زنان در عربستان اجازه رانندگی ندارند اما اخیراً کمپینهایی برای برداشتن این ممنوعیت به راه افتاده است.
این قوانین همچنین زنان را ملزم میسازد تا برای سفر، ازدواج، ثبتنام برای آموزش عالی یا انجام عملهای جراحی از یکی از بستگان مرد اجازه بگیرند.