کد خبر:۳۸۵۲۱۱
رئیس مرکز جانورشناسی کاربردی:

جانورشناسی مدرن، اساس کار دانشجویان و دانشمندان جانورشناس کشور باشد

رئیس مرکز جانور شناسی کاربردی با بیان اینکه باید جانورشناسی مدرن، اساس کار دانشجویان و دانشمندان جانورشناس کشور باشد، گفت: کشور ما می‌تواند بخشی از درآمد خود را از ارتباط علمی و تولید جانوران کسب کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، درویشی، رئیس مرکز جانور شناسی کاربردی امروز در نخستین همایش«جانور شناسی کاربردی» در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی با بیان اینکه یکی از آثار پیشرفت در همه حوزه‌ها قرار گرفتن هر چیز در جای خود است، گفت: نظم از اصول پیشرفت و بی‌نظمی از عواقب عقب ماندگی بشر است.

 

وی با بیان اینکه که جانورشناسی به اندازه‌ی علم انسان سابقه دارد، افزود: باید جانور شناسی با برنامه‌ریزی و تعریف مفاهیم در جایگاه خود قرار بگیرد.

 

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این موضوع که امروز علم جانور شناسی به صورت طبقه‌بندی شده در دانشگاه‌های کشور تدریس می‌شود، بیان داشت: باید آگاه باشیم که بدون توجه بر مبنای علم جانورشناسی نمی‌توان مشکلات آن را رفع کرد.

 

درویشی در ادامه گفت: جانورشناسی علمی است که ریشه در مطالعات میدانی و آزمایشگاهی دارد و پشتوانه‌ای برای جانورشناسی کاربردی است.

 

وی جانورشناسی را علم مطالعه جانوران دانست و تصریح کرد: گونه‌های جانوری، اساس مطالعه جانور شناسی کاربردی است که بدون شناخت آن نمی‌توان از جانوران در محوریت جانورشناسی کاربردی استفاده کرد.

 

این استاد دانشگاه در پایان با بیان این مطلب که باید جانورشناسی مدرن اساس کار دانشجویان ودانشمندان جانورشناس کشور باشد، گفت: کشور ما می‌تواند بخشی از درآمد خود را از ارتباط علمی و تولید جانوران کسب کند.

 

در ادامه بهرامی، معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد نظام خلقت را شبیه یک ارکست دانست که باید در آن زیباترین نوت‌ها را نواخت، گفت: متاسفانه از نیمه دوم قرن بیست این ارکست زیبا و هارومنی به دلیل تخریب انسان شروع به بهم ریختن کرده است.

 

وی افزود: می‌توان با برگزاری این همایش‌ها، تصمیم سازان زیست شناسی و محیط زیست جهانی و بین‌المللی را آگاه سازیم، البته باید توجه داشت که مسائل جانورشناسی وگیاه شناسی را باید به کسانی بسپاریم که در این کار تخصص ومهارت داشته باشند.

 

معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: دانشگاه فردوسی مشهد به دو مقوله بسیار اهمیت می‌دهد؛ این دانشگاه تلاش می‌کند تا در مراتب توسعه اجتماعی، فرهنگی و رفاه مردم تاثیرگزار باشد و دیگر اینکه به مرجع علمی تبدیل شود چیزی که مردم هم از آن انتظار دارند.

 

بهرامی خطاب به دانشجویان گفت: باید این را در نظر داشته باشیم که از زمان ارسطو که به رده بندی جانواران می‌پرداخت تا امروز که به صورت ملکولی به آن پرداخته می‌شود، هنوز عرصه‌های ناشناخته‌ زیادی در این حوزه وجود دارد و عرصه‌های جدیدتری در حال شکلی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار